reklama
Hehehe, az sie usmiecham do tych fotek, faceci nawet malo atrakcyjni (- to Twojego nie dotyczy pieknieja z takimi malenstwamidzięki:* To specjalnie dla Ciebie jeszcze 2 Zobacz załącznik 384962Zobacz załącznik 384963
Anapi, ja im tyle pocykałam, że mogłabym w domu wszystkie ściany nimi wytapetować. Bo kocham ten widok po prostu:-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Anapi naprawdę uważasz, że do mnie jest Tymek podobny?? W sumie co człowiek, to inne zdanie, ale zdania u nas są w tej kwestii podzielone. Zobaczymy jak podrośnie :-)
Aestima Mieszko rewelacja :-) Coraz większy i coraz piękniejszy. Gratulację Męża i Jego podejścia do chusty. Nie wiem czy mojego uda mi się na to namówić A gdzie byliście na wczasach??
Aestima Mieszko rewelacja :-) Coraz większy i coraz piękniejszy. Gratulację Męża i Jego podejścia do chusty. Nie wiem czy mojego uda mi się na to namówić A gdzie byliście na wczasach??
asinka85
Blusia, dziękuję bardzo :-) Synuś Mamusi w końcu byle nie mamisynek ;-) A my za niedługo będziemy w Mielnie i Koszalinie.
Asinka patrzac na to Twoje zdjecie to bardzo, a ja zadko zauwazam jakies podobienstwaAnapi naprawdę uważasz, że do mnie jest Tymek podobny?? W sumie co człowiek, to inne zdanie, ale zdania u nas są w tej kwestii podzielone. Zobaczymy jak podrośnie :-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
to mój ulubiony wątek!!! dzidzie są wspaniałe!!!
Dżastina...Olivier cudny, rośnie narzeczony dla mojej Julci :-)
Aestima....Mieszko, duży już chlopiec i minkę ma taką dorosłą :-)
Andrewa... Twój Franek, taki slodziak :-)
Asinka....minki Tymka....świetne, on spal w foteliku???
Blusia...Adusia, śliczna dziewczynka i takie jasne włoski ma :-)
Dżastina...Olivier cudny, rośnie narzeczony dla mojej Julci :-)
Aestima....Mieszko, duży już chlopiec i minkę ma taką dorosłą :-)
Andrewa... Twój Franek, taki slodziak :-)
Asinka....minki Tymka....świetne, on spal w foteliku???
Blusia...Adusia, śliczna dziewczynka i takie jasne włoski ma :-)
asinka85
Doris jasne, że nie. Chociaż czasami Mu się w nim przyśnie Ale w samochodzie śpi już zawsze...
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Doris jasne, że nie. Chociaż czasami Mu się w nim przyśnie Ale w samochodzie śpi już zawsze...
Moja Julia strasznie nie lubi tego fotelika, podczas jazdy samochodem jest ok póki śpi ale jak się obudzi to nie chce w nim siedzieć wcale
Podziel się: