reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Witajcie mamusie, jesteśmy tu nowi z moim syneczkiem i z pełnym zaangażowaniem buszuję po forum (mój mąż się śmieje, że mam nową pasję i zapadam w forumoholizm :) A to mój brzdąc:)
Nati cute.jpg

Załączniki

• Nati cute.jpg
    Nati cute.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 27
reklama
forever świetne ujęcie pod wodą!!! widać, że Calineczka zaprawiona na basenie:tak: nie powiem, że nie zazdroszczę...:-p i co tam nakruszenie! gdyby nie Twój wpis w ogóle bym tego nie zauważyła:-p za to rzuca się w oczy fryzura - lekko rozczochrana;-):-)
Madzioolka no zaszlałyście z Majeczką (paznokcie):-p Maja była chora? lecę zaraz na główny. Przepięknie wyszła na drugim zdjęciu!!!
Katalina M. witaj! ale Twoja pociecha to raczej nie dobiega rocznikowo do 2 lat...?;-)

Madzioolka - stylowe nakruszenie ? ;-)
Martadelka - no wtedy jeszcze chciała się pluskać, teraz jest gorzej z tą chęcią niestety.... :baffled: Nakruszenie na poduszce niestety.... - b.dobra babka była :-p, fryz a la Tata - b. się włosy Krysi elektryzują.

Aaaa.... :happy2:Butki mają dwie wkładki i tak jeszcze klapią. Rok temu kupione, kiecka jak w ciąży byłam - trochę nie było okazji i się przykrótka zrobiła :baffled: - golfik chyba też. Staram się być zdefiniowana stylowo czemu wolne wyrastanie Młodej z ciuchów służy. :-p

reklama
Do góry