reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
forever jak stylowo, bardzo łanie
forever świetne ujęcie pod wodą!!! widać, że Calineczka zaprawiona na basenie nie powiem, że nie zazdroszczę... i co tam nakruszenie! gdyby nie Twój wpis w ogóle bym tego nie zauważyła za to rzuca się w oczy fryzura - lekko rozczochrana;-):-)
Madzioolka no zaszlałyście z Majeczką (paznokcie) Maja była chora? lecę zaraz na główny. Przepięknie wyszła na drugim zdjęciu!!!
Katalina M. witaj! ale Twoja pociecha to raczej nie dobiega rocznikowo do 2 lat...?;-)
Madzioolka no zaszlałyście z Majeczką (paznokcie) Maja była chora? lecę zaraz na główny. Przepięknie wyszła na drugim zdjęciu!!!
Katalina M. witaj! ale Twoja pociecha to raczej nie dobiega rocznikowo do 2 lat...?;-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka - stylowe nakruszenie ? ;-)
Martadelka - no wtedy jeszcze chciała się pluskać, teraz jest gorzej z tą chęcią niestety.... Nakruszenie na poduszce niestety.... - b.dobra babka była , fryz a la Tata - b. się włosy Krysi elektryzują.
Martadelka - no wtedy jeszcze chciała się pluskać, teraz jest gorzej z tą chęcią niestety.... Nakruszenie na poduszce niestety.... - b.dobra babka była , fryz a la Tata - b. się włosy Krysi elektryzują.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Martadelka - "nakruszyłam" z wczoraj, basenowe z pierwszej połowy stycznia - były dwie sesje.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Nie no o kreacje i obuwie mi chodzi
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aaaa.... Butki mają dwie wkładki i tak jeszcze klapią. Rok temu kupione, kiecka jak w ciąży byłam - trochę nie było okazji i się przykrótka zrobiła - golfik chyba też. Staram się być zdefiniowana stylowo czemu wolne wyrastanie Młodej z ciuchów służy.
reklama
andariel
mama super dwójki :]
Podwodna sesja świetna, podziwiałam już wcześniej i nadal te foty robią wrażenie. Też troszkę zazdroszczę i oczy! Ale wiesz co, forever, oprawa oczu to chyba raczej po Tobie, co? Bo rzęsy ciemne i gęste?
Podziel się: