reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Witajcie mamusie, jesteśmy tu nowi z moim syneczkiem i z pełnym zaangażowaniem buszuję po forum (mój mąż się śmieje, że mam nową pasję i zapadam w forumoholizm :) A to mój brzdąc:)
Nati cute.jpg

Załączniki

• Nati cute.jpg
    Nati cute.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 22
reklama
forever świetne ujęcie pod wodą!!! widać, że Calineczka zaprawiona na basenie:tak: nie powiem, że nie zazdroszczę...:-p i co tam nakruszenie! gdyby nie Twój wpis w ogóle bym tego nie zauważyła:-p za to rzuca się w oczy fryzura - lekko rozczochrana;-):-)
Madzioolka no zaszlałyście z Majeczką (paznokcie):-p Maja była chora? lecę zaraz na główny. Przepięknie wyszła na drugim zdjęciu!!!
Katalina M. witaj! ale Twoja pociecha to raczej nie dobiega rocznikowo do 2 lat...?;-)

Madzioolka - stylowe nakruszenie ? ;-)
Martadelka - no wtedy jeszcze chciała się pluskać, teraz jest gorzej z tą chęcią niestety.... :baffled: Nakruszenie na poduszce niestety.... - b.dobra babka była :-p, fryz a la Tata - b. się włosy Krysi elektryzują.

Aaaa.... :happy2:Butki mają dwie wkładki i tak jeszcze klapią. Rok temu kupione, kiecka jak w ciąży byłam - trochę nie było okazji i się przykrótka zrobiła :baffled: - golfik chyba też. Staram się być zdefiniowana stylowo czemu wolne wyrastanie Młodej z ciuchów służy. :-p

reklama
Do góry