reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Marta24 - przyłączam się do zachwytów nad Dominiką Zdjęcie super.
andariel
mama super dwójki :]
Marta - pokazuj ich częściej bo oboje super na zdjęciach wychodzą fajny pomysł z tym czerwonym akcentem kubkowym.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kati83 - oczy w Tatę przede wszystkim, ciutkę we mnie. Co do sweterka - to widzisz jaka oszczędna Dziewczyna odzieżowo ( bo kulinarnie niekoniecznie ;-) ) - a rękawy jeszcze przydługie....
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka - widzę forma Mai wróciła Włosy Twoje - kolor - reszta Tata....
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Kati bluzeczka lenia z ostatnich polowań na allegro bo kompletnie nie miałam pomysłu. Swoją drogą to ostatnie allegrowanie dla Majki ogółem kiepskie, ubranka mimo że rozm 92 to na styk.
Do całokształtu ubioru nie pasowały dziś tylko paznokcie - różowe! - efekt wczorajszej misji "moje biedne chore dzieciątko pozwolę Ci na wszystko": w jednej z książeczek Maja dojrzała panią z czerwonymi paznokciami i tak mnie potem męczyła że uległam. Mało tego po Jej paznokciach było Jej mało i moim też się oberwało ale Maja chodziła wczoraj i dziś wniebowzięta dumna i przeszczęśliwa więc co tam :-) zmyje się (moje już zmyte bo u rąk kompletnie nie umiem mieć pomalowanych na kolor, tylko french manicure)
Do całokształtu ubioru nie pasowały dziś tylko paznokcie - różowe! - efekt wczorajszej misji "moje biedne chore dzieciątko pozwolę Ci na wszystko": w jednej z książeczek Maja dojrzała panią z czerwonymi paznokciami i tak mnie potem męczyła że uległam. Mało tego po Jej paznokciach było Jej mało i moim też się oberwało ale Maja chodziła wczoraj i dziś wniebowzięta dumna i przeszczęśliwa więc co tam :-) zmyje się (moje już zmyte bo u rąk kompletnie nie umiem mieć pomalowanych na kolor, tylko french manicure)
Podziel się: