reklama
andariel
mama super dwójki :]
Załączniki
-
Ninka z dziadkiem.jpg15,5 KB · Wyświetleń: 61
-
Leo w korytarzu.jpg13,7 KB · Wyświetleń: 61
-
szukamy zajączka.jpg11,4 KB · Wyświetleń: 57
-
szukamy zajączka3.jpg14,5 KB · Wyświetleń: 57
-
styczen 2013 133a.jpg26,3 KB · Wyświetleń: 60
-
styczen 2013 088a.jpg25 KB · Wyświetleń: 52
-
styczen 2013 108a.jpg18,7 KB · Wyświetleń: 56
andariel
Tak, martadelko - z dziadkiem i tak, Leo ma tu zaczepną minę zresztą z taką miną jest najbardziej podobny do mnie z dzieciństwa
Załączniki
-
DSC_0169.jpg25,4 KB · Wyświetleń: 54
-
DSC_0192.jpg24,3 KB · Wyświetleń: 51
-
DSC_0209.jpg29,3 KB · Wyświetleń: 52
-
DSC_0239.jpg18,9 KB · Wyświetleń: 55
-
DSC_0264.jpg23,7 KB · Wyświetleń: 56
-
DSC_0274.jpg15,6 KB · Wyświetleń: 50
-
DSC_0438.jpg21,4 KB · Wyświetleń: 46
-
DSC_0144.jpg31 KB · Wyświetleń: 50
-
DSC_0420.jpg23,8 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Aestima
Fanka BB :)
Andariel, słodziaki!na kolorowej fotce Ninka wygląda jakby była opalona- taka karnacja czy takie światło??
Co Leoś ma na sobie takiego w paski- geterki? Urocze są takie paseczkowe nożyny Do zjedzenia.
Martadelko, widzę , że jak Miesio Emi kocha przebieranki i nakrycia głowy:-)Śliczne ma te oczęta
Co Leoś ma na sobie takiego w paski- geterki? Urocze są takie paseczkowe nożyny Do zjedzenia.
Martadelko, widzę , że jak Miesio Emi kocha przebieranki i nakrycia głowy:-)Śliczne ma te oczęta
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Martadelka - "iść do pracy" najfajniejsze , barrrdzo poważne
andariel
Martadelko - we włochatej czapie i z walizkami czadowe i ile wcieleń! Odnalezienie mojej wczesnodziecięcej foty + zrobienie jej zdjęcia w celu wgrania tutaj jest dla mnie na tę chwilę niewykonalne, ale jak nie zapomnę, to kiedyś pokażę
Aestima - takie światło, Ninka ma wręcz przezroczysto-białą karnację (po tatusiu zresztą) - taki raczej chłodny typ urody - blade lico+100% błękitu w oczacha Leo ma na sobie rajstopki (tak, tak), które rosną wraz z nim - zresztą sprezentowane rok temu przez forevertakie z kotwicą na zadku:-)
Aestima - takie światło, Ninka ma wręcz przezroczysto-białą karnację (po tatusiu zresztą) - taki raczej chłodny typ urody - blade lico+100% błękitu w oczacha Leo ma na sobie rajstopki (tak, tak), które rosną wraz z nim - zresztą sprezentowane rok temu przez forevertakie z kotwicą na zadku:-)
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Nie poznałam.....a Leo ma na sobie rajstopki (tak, tak), które rosną wraz z nim - zresztą sprezentowane rok temu przez forevertakie z kotwicą na zadku:-)
Podziel się: