reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Asinka zdjęcia są przepiękne, po prostu niesamowite! Rozczuliłam się strasznie jak oglądałam Ninusię :)

MamoM w sumie to nie wiem skąd :) jedni lubią misie inni koty a jeszcze inny sowy - my mamy hopla na króliki i dobrze nam z tym :-D

reklama
Asinka85 - zdjęcia cudne :szok: Mi się chyba najbardziej spodobał te z girlandą z kwiatów. Ja bym się chyba nie zdecydowała, bo takie za bardzo pocztówkowe jak dla mnie, odrealnione.... :sorry:
mama MATIEGO - u Madzioolki króliki, a u nas motyle - tylko, że to był mój pomysł a Madzioolka jak u Was było ? :-p

Wydaje mi się że Maja sama zapałała króliczym uwielbieniem bo i bawiła się sama z siebie królikami uszytymi przeze mnie i w książeczkach wyszukiwała je wszędzie :) pieski i kotki już nie kręciły Jej tak bardzo :-D

Asinka, Ninka jest świetna- nie wygląda na dziewięciodniową pannę! the morning post to dla mnie numer 1, z czapeczką niebieska też super, tylko różowe- falabniaste do mnie nie przemówiły i do Ninki mi jakoś nie pasują ( oj, wygląda na charakterną babeczkę, chyba wszystkie Ninki takie są:))

Podziwiam ile ta babka ma gadżetów, nakryć głowy- ja właśnie zakupiłam kilka i to kosztuje wszystko sporo!

Madzioolka, ja też kocham króliki- mamy sporo i już w ciąży królicze gadżety zbierałam ( ksiączeczkowe też beatrix potter i nawet nie wiesz jak bardzo...") Miesio też lubi króliki- jego ulubiona przytulanka to krolik. tzn, zając, bo ja właśnie nie tyle króliki co zające kocham:-)

Maja, Mieszko fani królików
Emilka kotków
forever (Krysia tez?) motyle
a u nas brak sprecyzowania na jedno zwierzątko, no może ciut wieksza "miłość" do piesków

reklama
Ninka - przecudna już się nie mogę doczekać jak ją zobaczę na żywo :-) może mojemu M. się zachce bo mnie już dawno :-);-)

Dziewczyny łłłooo matko u nas miłości trzy działy: książeczki, auta i traktory a ze zwierząt: lwy, krowy, świnie i konie!!!

Do góry