reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

widzę, że nie tylko ja byłam w lekkim szoku ujrzawszy Calineczkę taką już dużą:)
w ogóle, chwile mnie nie było, a dzieciaki jak porosły!!!

przypominam Leosia zatem:

Załączniki

• leo1.jpg
    leo1.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 59
  • leo2.jpg
    leo2.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 56
  • leo3.jpg
    leo3.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 55
  • leo4.jpg
    leo4.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 55
  • leo5.jpg
    leo5.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 64
  • leo i ninka.jpg
    leo i ninka.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 76
reklama
acha, fota na żabie chyba tylko ku pokrzepieniu mego serca zrobiona - sukcesów brak na tym polu; gdy Leo widzi jak Ninka siada na sedes, to od razu siada na żabę, ale na tym się cała akcja kończy:) jedynie wanna wywołuje natychmiastowy sik...

ależ Leo poważny:shocked2: nawet na nocniku taki zamyślony;-) zdjęcie we dwójkę jak zwykle rozbrajające i tu Leoś widać, że zadowolony, zupełne przeciwieństwo do pierwszych zdjęć, no ale siostra u boku, więc wszystko jasne;-):tak: Ninka przeurocza:tak::-) też chcę mieć dwójkę dzieci, ale takich odchowanych:sorry2:

Kati83 - nóżki i rączki po Tatusiu, wogóle cała figura - i dzięki Bogu :-D
Martadelka - sukienka z Cubusa
Andariel - ale zarost Leo :-pWspólne rysowanie - Młoda męczy kredki świecowe pod kątem bezpieczeństwa - możliwość włożenia gdzieś końcówki - nie koniecznie sobie i antydrzazgowo - kredki są jedną z b. ulubionych rzeczy lądujących w buzi. :confused:

Przejrzałam parę stron wstecz i stwierdzam, że maluchy zaczynają coraz bardziej być podobne do którego z rodziców, i tak: Miesio czysty tata (sorki Aestima:sorry2:) Tymek czysta Asia, Mateusz czysta Kasia i Emilka czysta martadelka:tak:
Krysia to oaza spokoju i buźka jej wydoroślała
Majonez rozbraja, zawsze jak ją widzę to przypominają mi się śmieszne miny w jej wykonaniu:-D
Marysia to mała fashionistka i pasuje do niej ten styl
Leo dżentelmen pełną gębą. Nawet na nocniku siedzi z szarmancką miną:-D

A to moja diablica
Po łysinie ani śladu :tak:
SAM_7103.jpg
ZzZzZ....
SAM_7115.jpg
Trzy kokoszki
SAM_7258.jpg
Motylem jestem
SAM_7273.jpg

IMG_8331.jpg

Dubeltówka86 - Młoda oaza spokoju :szok::no: Motorek w dupce, chwili nie usiedzi, zrobienie zdjęcia na 1,5 roczku z nami było nielada wyzwaniem.. Irokez Asi rewelacyjny a Twój kolorek włosów na wspólnym zdjęciu niesamowity. A co to za motyla okazja była ?

motyla okazja:-D swoją drogą też jestem ciekawa:-p ależ Asieńka ma ogromniaste oczka - szał:-) zdjęcie we trójkę superaśne - wszystkie uśmiechnięte:tak: ale widać, że z włosami lubisz szaleć i zmieniać;-)

martadelko - faktycznie teraz spojrzałam, że Leo na tych fotach taki poważny (ciekawe dlaczego akurat takie wybrałam) - a w istocie niezły z niego śmieszek jest:tak:dużo min robi takich... diabelskich - zmarszczony nos,podniesione brwi, taki gagatek co to zaraz coś zbroi:-D
dubeltówka - fajne z Was kobity; włos mnie nie szokuje bo już na fb widziałam;
forever - to pomysł babci z tym doklejonym wąsikiem - teraz wciąż sobie coś tam pod nos przykleja, tak mu się spodobało; u nas świecówki też na czasie, choć wolę je chować przed Leo, bo zaraz walają się WSZĘDZIE; straszny bałaganiarz z tego mojego synka (po mnie zresztą);

reklama
Do góry