reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
aestima Mieszko wygląda obłednie, jest starsznei uroczy i te blond włoski, chyba mu rozsjasniały prze lato nie? Kalosze siperanckie :) tez muszę Majce jakies kupić ale takich z fajnei trzymającym ściągaczem nie widziałam, gdzie kupiłaś?

Aestima Mieszko, to mega przystojniak :-) a kalosze wymiatają. Też chcę takie, oczywiście dla Tymka...
A to Tymek balkonowo:
IMG_0231.jpgIMG_0232.jpgIMG_0233.jpgIMG_0237.jpg
IMG_0231 (2).jpg A to jedyne zdjęcie ze spotkania w Wiślę z Trasią i Moon. Więcej nie ma, bo musiałam gonić za Tymkiem :-p

Wszystkie wstawiają fotki, to i ja Matiego pokaże :-)
Taki jestem uroczy
P7250088.jpgP7250101.jpgP8100159.jpgP8110171.jpg
Szaleństwo zabawowe
P8020110.jpgP8060118.jpgP8100147.jpg
Tak kocham kubusiaP8100138.jpg
A tak jeżdże samochodemP8110163.JPG

Załączniki

• P8100158.jpg
    P8100158.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 38
reklama
No proszę, sami panowie się prezentują, same przystojniaki!!!:)
Trasia, dostaniesz w dupę- ile się nagadałaś jaka wielka jesteś, jak w zaawansowanej ciązy itp. a ja na tej fotce niezłą laskę widzę!!! A spotkanka Wam zazdroszczę BARDZO!

Forever- w październiku zaczynam weekendowe studia- wrzesień mamy wolny:-) Ale może do drugi weekend będzie wolny- jakoś się dogadamy terminowo- mam nadzieję jak najszybciej!!

KALOSZKI w spadku po Ami mgordon- Olek pewnie zimą ubierze, bo ma mikro- stopkę. Kupowała w cocodrillo i też tam widziałam cudne ocieplane i nieoceplane( nasze bez ocieplenia) i miałam chętkę na kolejną parę, ale nie skusiłam się w obliczu remontu i rzadkości użytkowania. Minus taki, że ciężko się je wkłada...

Do góry