reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

katamisz zdjęcie 'kuchenne' zabójcze :)
Doris Juleczka jest prześliczna, a zdjęcia rodzeństwa zawsze mnie rozbrajają :)
dubeltówka, Asia wygląda przeuroczo!!!
soksy Oskarek ma świetną minę na pierwszym zdjęciu, wyciąga palec w stylu 'co to k...jest za dziwny zwierz?'
Nadzieja już nam się tu melduj co tam u Was? przystojniacha Ci rośnie :)
larvunia Ty wiesz :) :) :)

reklama
Kilka fotek z poprawin wesela 12.08.2012:
DSC_0270.jpg
Mati z rodzicami
DSC_0266.jpgDSC_0212.jpg
Mati i poznana na poprawinach jego nowa "dziewczyna" - Mają :-)DSC_0258.jpg

nadrabiam bo wieki mnie tu nie było:
soksy absolutnie pierwszy strój wygrywa:-D no i zdjęcie z dziadkiem bombowe
katamisz skąd Ty wytrzasnełaś kuchenne wdzianko dla Gracki? ale czadzior:-)
dubeltówka już któraś z dziewczyn jakoś ostatnio pisała, że Asia to będzie klon Emilki i faktycznie Asia coraz bardziej robi się do Emilki podobna:tak:
Doris piszesz, że dzieciaczki duuuże a Twoja Julcia to też wysoka dziewuszka, co nie? zdjęcie w biegu - boskie:-)
Nadziejaaa Twój diabeł - diabelsko uroczy:)
dokładnie:tak:
lavruniu zdjęcie 5-te the best of the best:tak:
kasiuwild no widać, że Kuba zachwycony książeczką (Tata też:-p):-)
mamoM no w końcu fotki:tak: ale Ciebie i fryzurki mało widać (jestem niepocieszona:-p), ale za to Mati jest w pełnej okazałości - ale z Niego fajny kawaler: blondyn z niebieskimi oczętami - ach bedą dziewczyny wzdychać do Niego:tak:

tak się patrzę na te nasze dzieciaczki no i niestety to już nie są niemowlaki:sorry:

mamoM no w końcu fotki:tak: ale Ciebie i fryzurki mało widać (jestem niepocieszona:-p)

martadelka wiesz co nie mam zdjecia na którym widac fryzurkę, na kazdym jakos z boku stoje, a poza tym juz przed kosciołem mi sie wszystko rozwichrzyło, bo deszcz popadał a ja miałam prostowane i potem siano na glowie mi powstało :baffled::crazy:
może cóś sie później znajdzie, a wogole to mam ochote na kolejne cięcie, ale krótsze...

Fotki ze spotkania z Martadelką i Larvunią...niestety coś mi się w aparacie przestawilo i tego nie zauwazylam i kolory do bani...
ccc.jpgdziewczyny w piaskownicy z Martadelką
ddd.jpga tutaj z Martadelką i Larvunią
bbb.jpg tutaj na trampolinie z Damianem (zdjęcie robione przez siatkę)

Poznajecie, która jest która???

reklama
Do góry