reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Cudne te nasze czerwcówiatka!!!
Mieszko, Mati, Benio...słodziaki!!!
Maja...śliczna modelka!!!
A ja wczoraj na świnoujśkiej promenadzie widziałam mamę pchającą wózek z bliźniakami. Chłopcy mniej wiecej w wieku naszych dzieci. Włosy MARCHEWKOWE!!! Ale takie naprawdę marchewkowe, szok! Widok niesamowity! Byli tak śliczniz tymi ich wloskami że wszyscy się ogladali.
Mieszko, Mati, Benio...słodziaki!!!
Maja...śliczna modelka!!!
A ja wczoraj na świnoujśkiej promenadzie widziałam mamę pchającą wózek z bliźniakami. Chłopcy mniej wiecej w wieku naszych dzieci. Włosy MARCHEWKOWE!!! Ale takie naprawdę marchewkowe, szok! Widok niesamowity! Byli tak śliczniz tymi ich wloskami że wszyscy się ogladali.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Doris Julka słodka :-)
Madzioolka Majka przeurocza i zdjęcia super macie :-)
Madzioolka Majka przeurocza i zdjęcia super macie :-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Doris :- ) - Julcia i strój ma okolicznościowy ...;-)
Madzioolka - ile zostało ?
Aestima - studia, jakie studia ? Mi się teraz ciężko umawiać póki nie ogarnę dachu na działce No i muszę trasę obczaić, gł. godzinowo
Madzioolka - ile zostało ?
Aestima - studia, jakie studia ? Mi się teraz ciężko umawiać póki nie ogarnę dachu na działce No i muszę trasę obczaić, gł. godzinowo
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Obgryzła skórę z góry i z dołu na głębokość jakichś 2 kromek
No i muszę dodać że w tym działaniu ujawniła się w 100% córunia tatunia - T jak jest bardzo głodny to też gdyzie chleb prosto z bochenka bez krojenia za co zawsze Mu się obrywa ode mnie ale jednak - głód jest silniejszy :-)
No i muszę dodać że w tym działaniu ujawniła się w 100% córunia tatunia - T jak jest bardzo głodny to też gdyzie chleb prosto z bochenka bez krojenia za co zawsze Mu się obrywa ode mnie ale jednak - głód jest silniejszy :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
To konkretnie po(d)jadała...Tata Młodej nie lubi więc nie zakłada nowego worka na śmieci po zabraniu starego, mam nadzieję, że Krysia nie przejmie tej cechy....
reklama
katamisz
Fanka BB :)
Madzioolka nie mogę z tych zdjęć z piętką chleba Czadowe!Ktoś by pomyślał ,że dziecko głodzicie
Doris blondi wymiata na plaży!!No ale gdzie jakiś strój kąpielowy??Czy pogody nie było na strój??
ironia Benio słodziak i w to łobuzerskie spojrzenie wymiata!!
mamamatiego a Mati ma szałowe włosy takie proste!!
Doris blondi wymiata na plaży!!No ale gdzie jakiś strój kąpielowy??Czy pogody nie było na strój??
ironia Benio słodziak i w to łobuzerskie spojrzenie wymiata!!
mamamatiego a Mati ma szałowe włosy takie proste!!
Podziel się: