reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
martadelka oj Mati pogodny i radosny, ale taki łobuziak z niego ze szok, a na dworku to już mamusia za nim nie nadąża
Emilka słodka i jaki fajny ma rowerek, Mati też taki ma (dostał a raczej został mu pożyczony od brata mojego męża) ale kiepsko mu idzie trzymanie nóżek bo podstawka jest za blisko (musiałby nóżki podkurczać) a pedałki znowu za daleko i nóżki mu spadają i czasem mamy przymusowe hamowanie podczas spaceru
Emilka słodka i jaki fajny ma rowerek, Mati też taki ma (dostał a raczej został mu pożyczony od brata mojego męża) ale kiepsko mu idzie trzymanie nóżek bo podstawka jest za blisko (musiałby nóżki podkurczać) a pedałki znowu za daleko i nóżki mu spadają i czasem mamy przymusowe hamowanie podczas spaceru
Oj, też dostaliśmy takie plastikowe cudo - wyjęliśmy baterie, bo szalu można było dostać od tej "muzyczki"... I mamy tak samo, jak Mati - do podstawki Edis musiałby podkurczać nóżki, a do pedałów nie dosięga... Po jednym spacerze zrezygnowaliśmy...
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
ja-zolza my jeździmy na spacerki ale na krótkie i co jakiś czas poprawiamy nóżki, nasz "sprzęt" nie miał grających cudactw bo mamy taki jaki dostaliśmy bez wybierania, sama miałam mu kupic i w sumie dobrze ze zwlekałam z zakupem, troche kaski zostało :-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Zołza biedulka z Edisia, ale cudnie wyglądają tulaski :-)
Mama MATIEGO pięknego masz syna, a na 2 zdjęciu wygląda jakby miał ze 2 lata :-)
Martadelka a Emilka jak zwykle cudna :* a rowerek ważne, że się Emilce podoba
Mama MATIEGO pięknego masz syna, a na 2 zdjęciu wygląda jakby miał ze 2 lata :-)
Martadelka a Emilka jak zwykle cudna :* a rowerek ważne, że się Emilce podoba
asinka85
A tu Tymka ogarnęła gorączka piłkarska
[video]https://picasaweb.google.com/ashag85/Tymus?authkey=Gv1sRgCJXMtLX66cfxjgE#57616397406234 23874[/video]
[video]https://picasaweb.google.com/ashag85/Tymus?authkey=Gv1sRgCJXMtLX66cfxjgE#57616397406234 23874[/video]
asinka85
Zołza dzięki :-) ja padam jak on zacznie w piłkę grać. A teraz nauczył się krzyczeć: GOOOOO, zamiast GOL!!
reklama
Podziel się: