reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

weekend
P1150879.jpgP1150778.jpgP1150781.jpgP1150783.jpgP1150806.jpgP1150820.jpgP1150836.jpgP1150853.jpgP1150856.jpgP1150866.jpg

reklama
Kilka fotek z ostatnich dni:
DSC_0171.jpg DSC_0201.jpg DSC_0174.jpg

A tu z dzisiaj - w akcji czerwone porzeczki - kwaśne jak ja pierdziu a Maja zajadała się z uśmiechem i cały czas musiałam dokładać, ojjj duuuużo ich zjadła :)
DSC_0244.jpgDSC_0243.jpgDSC_0241.jpgDSC_0251.jpg
jak się kończyły to od razu zwrot na całą stertę i MMMMMMNNNIAAAAM!!!!!
DSC_0248.jpg

Aestima - ogrodniczki w kratkę wydają mi się znajome :-p, jak walka ze zdjęciami ?
Madzioolka - to może by Mai moja ogórkowa smakowała ? :tak: Młoda sama nic niestety nie chce jeść a większe kawałki nawet łyżeczką odpadają.... :eek:

Aestima rewelka :-) nawet Amela sie zmieściła
My mamy mały basenik w domciu a u rodziców moich troche wiekszy i dziś tam wskoczę :-)
Madzioolka Majka ma superowe minki - okulary rządzą :-)
Mateusz podchodzi pod krzaczek, zrywa porzeczki, maliny i daje mi do buzi :eek:

reklama
Madzioolka, ona jest PRZESŁODKA!!!! Zwłaszcza jak śpi:-):tak: A porzeczki M też zajada pasjami:))
forever, znalazłam, przejrzałam, brzydkie usunęłam i tylko nagrywać- m jutro i pojutrze ma egzamin a po go przycisnę:) Także już mnie nie dopytuj, bo serio - już mi głupio, że tyle czekasz, ale nasze życie wygląda od 2 m-cy jak wygląda. Może jestem dziwna, ale dla mnie szukanie mieszkania tu i pracy tu, potem nagła zmiana frontu i szukanie pracy tam plus pracy dla m tam plus mieszkania i niani a teraz załatwianie formalności kredytowych i urządzania mieszkania ( 1 sierpnia chcemy już tam być) a do tego kłopoty zdrowotne , z autem i sesja M. plus jeszcze jego sajgon w pracy- to naprawdę cholernie dużo. Nawet wysikać się nie mam chwilami kiedy, telefony non stop dzwonią... A jak już mam wolną chwilę, to gotuję dla Mieszka, sprzątam i spotykam się z bydgoskimi przyjaciółmi coby się " nachapać" przed wyprowadzką. Już nie mówiąc o szyciu, w którym mam zaległości... Na forum to już w ogóle z wielkiego doskoku zaglądam:(

I jeszcze trochę naszej ekipy z wczoraj
P1150910.jpgP1150922.jpgP1160081.jpgP1160087.jpgP1150908.jpg
Niezły syf potrafią zrobić, co?? Ale Amelka pięknie sprząta po sobie, muszę nauczyć Miesia jak będzie większy:tak:

Do góry