reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Aestima sesja superrrr... I rzeczywiście te w kaszkiecie najfajniejsze, pomimo że wszystkie zdjęcia są piękne.. Ma dziewczyna talent do fotografowania maluchów :-)
Albo to Miesio taki fotogeniczny, albo i to, i to ;-)

buahahahahaha
Aestima świetne fotki, Miesio powala urodą!:tak::tak::tak:

to fakt- Miesio jest b fotogeniczny i prawie nigdy nie wychodzi źle na zdjęciach:-) Przystojniaka mam że hej!!!:) Ale Kamila to mistrzyni- każde dziecko potrafi pięknie sfotografować:tak: A Mieszko, to model- mówię Wam, on pozuje, miny robi, uśmiechy wali, hehe:-D

Misiula cudna, a Ty robisz coraz lepsze foty LarvuniU!!!!!!:tak: zwłaszcza na fb kilka mi się b. spodobało! te z borówkami!!

Ostatnia edycja:
to ja też wrzucę mojego łobuziaka, ma tak mało włosków bo wczoraj znów obcięty (tym razem u fryzjera :-))
z dziś
DSC03651.jpgDSC03569.jpgDSC03612.jpgDSC03638.jpgDSC03642.jpg

reklama
to fakt- Miesio jest b fotogeniczny i prawie nigdy nie wychodzi źle na zdjęciach:-) Przystojniaka mam że hej!!!:) Ale Kamila to mistrzyni- każde dziecko potrafi pięknie sfotografować:tak: A Mieszko, to model- mówię Wam, on pozuje, miny robi, uśmiechy wali, hehe:-D
hihi nie ma to jak skromność hihi ale wobec naszych cudnych dzieciaczków to żadna z nas nie jest skromna:tak:
lavruniu ale Misiula fantastycznie wygląda w stroju kąpielowym!:tak:
kati Mati przesłodki:tak: 4 fota the best, ależ ma oczyska cudne:tak:

Do góry