reklama
traschka
Mama Marysi
zołza dzieki, bardzo mi miło Ediś super wygląda!
Ironia Marysia też przeszła przez fazę zdejmowania czapek ale teraz jest na odwrót i sama zakłada sobie wszystkie na głowę może i u was niebawem bunt przejdzie.
mrsmoon to mnie ubawiłaś
Ironia Marysia też przeszła przez fazę zdejmowania czapek ale teraz jest na odwrót i sama zakłada sobie wszystkie na głowę może i u was niebawem bunt przejdzie.
mrsmoon to mnie ubawiłaś
andariel
mama super dwójki :]
zołza chyba pierwszy raz widzę lekko naburmuszonego Ediego! i tak jest uroczy
martadelko a Ty w życiu na mamę nie wyglądasz, tylko na nieco starszą siostrę Emilki (boże, jaka Emilka jest cudna!!!); no i podobieństwo niezaprzeczalne
moon - u nas podobnie; w cosatto Leo prezentuje postawę biernego cierpienia zafudnowanego przez okrutnych rodziców - zero przyjemności;
martadelko a Ty w życiu na mamę nie wyglądasz, tylko na nieco starszą siostrę Emilki (boże, jaka Emilka jest cudna!!!); no i podobieństwo niezaprzeczalne
moon - u nas podobnie; w cosatto Leo prezentuje postawę biernego cierpienia zafudnowanego przez okrutnych rodziców - zero przyjemności;
ironia znam doskonale, Ola czapek od maleńkości nie chce nosić i baaardzo się buntuyje, i Olka jak je ściąga to nie szarpie tylko po prostu rozwiązuje krzycząc 'MAMA' i wrzuca do miski psa żeby zjadła !!!! każda próba pełznie na niczym :/
Madzioolka, adnariel jesteście chyba jedynymi osobami, które uważają, że Emilka jest do mnie podobna hihi wszyscy mówią(łącznie ze mną), że cały tatuś także baaardzo mi miło buhahahaha
trasia u nas to samo teraz, Emilka ściąga i zakłada sobie sama czapeczki i bije sobie brawo:-) i uparcie próbuje założyć skarpetki i sandałki:-)
co do wózka to u nas nie ma strasznej traumy, ale tak do 15min, potem nie masz szans, trzeba ją wyłożyć z wózka
trasia u nas to samo teraz, Emilka ściąga i zakłada sobie sama czapeczki i bije sobie brawo:-) i uparcie próbuje założyć skarpetki i sandałki:-)
co do wózka to u nas nie ma strasznej traumy, ale tak do 15min, potem nie masz szans, trzeba ją wyłożyć z wózka
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
reklama
Aestima
Fanka BB :)
haha, dziewczyny, to w końcu moje Diablątko wypada nieźle- w wózku usiedzi- i w koochi i w x-landerze i czepek nie ściąga- tzn. sporadycznie- i nawet takie bez troczków pozostają na swoim miejscu:-) Wytrenowałam, bo choć jakoś zawiania czy innych konsekwencji zdrowotnych gołej głowy nie widzę, to bardzo lubię go w kapelutkach i czapach różnych
Podziel się: