reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

madzioolka pomyślę z czapunią, bo szczerze to mam nadzieję, że szybko nadejdą cieplejsze dni, ale dzięki za propozycję i już nigdy więcej Ci nie posłodzę, ale odnośnie Majeczki to Ci tego nie obiecam:-D:rofl2:
zołzik z Ciebie to odważna mama (Ediś raczkujący po 'trawie':-D), no i zdjęcie czwarte mnie rozbroiło rozbrajającym uśmiechem Ediśka (hmmm masło maślane:-D); kończę, bo dziś ciężko mi się myśli (szkolenia człowieka odmóżdżają:eek:)

reklama
cudne bobasy ( za miesiąc, dwa już bobaskami nie będą, więc korzystam;P )a zdjęcia z placów zabaw uwielbiam- są takie radosne!

S5004372.jpgS5004379.jpgS5004394.jpgS5004395.jpgS5004333.jpgS5004326.jpgS5004311.jpg

jak tak patrze po zdjeciach to widze jak norbert jest podobny do mojej mamy:)

reklama
Marta ja już widzę jakby Norberta i Matiego razem puscić do zabawy :-) mieliby frajdę :-)
Śliczny chłopczyk i wcale nie łobuzowaty ;-) widzę ze rozwojowo bardzo podobnie

Do góry