reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Fajna sprawa! :-) Z taaaką tradycją :-D Super! Nie wkurzałabym się raczej za coś takiego, zwłaszcza jeśli zdarzałoby się 1-2 razy w mies. Ha ha, no super pomysł :-)

reklama
Cześć kochane.
Wpadłam żeby powiedzieć Wam ,że macie przepiękne dzieciątka!!!!!!!!!Oglądam i oglądam i napatrzeć się nie mogę :)
Wszystkie bez wyjątków cudowne i każde w swoim rodzaju piękne :*

No to teraz my spacerowo:

w drodze na plac zabaw mały przystanek na przekąskę chrupkową
DSC_0205.jpgDSC_0214.jpg

na huśtawce
DSC_0230.jpgDSC_0219.jpgDSC_0237.jpg

na koniku
DSC_0270.jpg

na karuzeli
DSC_0257.jpg

na zjeżdżalni
DSC_0283.jpgDSC_0279.jpg

na bujaku
DSC_0289.jpg

było cudnie :) na placu nie było nikogo więc wszystkie atrakcje były tylko dla nas :)

Madzioolka normalnie jestem po raz kolejny zachwycona Twoją Mają!!!:-) nie dość, że buźkę ma uroczą, po prostu prześliczną, to jeszcze taka kreacja, że szok:-) musisz mi zdradzić, gdzie kupiłaś czapko-beret:-D i jaką Ty masz figurę kobieto:szok::-):-):-)
koniec słodzenia:-D

Martadelka weź bo się czerwienię :zawstydzona/y: dziękuję za miłe słowa :) a czapke kupiłam w stacjonalrnym sklepie u siebie, ale mieli ich jeszcze sporo, były jeszcze białe bądź kremowe (nie pamiętam ale chyba białe :-p) i chyba różowe. Jak chcesz to mogę Ci kupić i wysłać, kosztowała chyba 26 zł (matko jaką ja mam sklerozę ostatnio:eek:)

Madzioolka, dziewczyny mają rację - Ty masz figurę pierwsza klasa, a Majeczka jak mała modelka - pięknie ubrana :-) Superowa rodzinka :-)
No i zazdroszczę takich luzów na placu zabaw - u nas chyba nigdy tak nie będzie - zawsze pełno dzieciaków ;-)

reklama
Madzioolka zdjęcia i Wy wszyscy ekstra :-) dziewczyny mają rację :tak:
Zołza ty również niczego sobie mamuśka :-) A Edi w tych okularach - wymiękłam :-) ekstra rodzinka
ale sie cieszę że za niedługo na "żywca was zobaczę" jupi:laugh2:

Do góry