reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Madzioolka normalnie jestem po raz kolejny zachwycona Twoją Mają!!!:-) nie dość, że buźkę ma uroczą, po prostu prześliczną, to jeszcze taka kreacja, że szok:-) musisz mi zdradzić, gdzie kupiłaś czapko-beret i jaką Ty masz figurę kobieto:-):-):-)
koniec słodzenia
koniec słodzenia
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Martadelka weź bo się czerwienię dziękuję za miłe słowa a czapke kupiłam w stacjonalrnym sklepie u siebie, ale mieli ich jeszcze sporo, były jeszcze białe bądź kremowe (nie pamiętam ale chyba białe ) i chyba różowe. Jak chcesz to mogę Ci kupić i wysłać, kosztowała chyba 26 zł (matko jaką ja mam sklerozę ostatnio)
traschka
Mama Marysi
Madzioolka śliczne obie jesteście! I widać, że Maja naprawdę duża! Przy tobie drobince wygląda ogromnie jaki macie fajny plac zabaw
Madzioolka, dziewczyny mają rację - Ty masz figurę pierwsza klasa, a Majeczka jak mała modelka - pięknie ubrana :-) Superowa rodzinka :-)
No i zazdroszczę takich luzów na placu zabaw - u nas chyba nigdy tak nie będzie - zawsze pełno dzieciaków ;-)
No i zazdroszczę takich luzów na placu zabaw - u nas chyba nigdy tak nie będzie - zawsze pełno dzieciaków ;-)
reklama
Madzioolka zdjęcia i Wy wszyscy ekstra :-) dziewczyny mają rację
Zołza ty również niczego sobie mamuśka :-) A Edi w tych okularach - wymiękłam :-) ekstra rodzinka
ale sie cieszę że za niedługo na "żywca was zobaczę" jupi
Zołza ty również niczego sobie mamuśka :-) A Edi w tych okularach - wymiękłam :-) ekstra rodzinka
ale sie cieszę że za niedługo na "żywca was zobaczę" jupi
Podziel się: