reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Marta, słuszna uwaga ;-) A i kwękające nasze pociechy są boskie ;-) Przecież w końcu sie uśmiechną, nie? :-) Wtedy nic, tylko też się uśmiechać :-D

Zaczytany Ediś :-)
fotkazm (7).jpgfotkazm (8).jpgfotkazm (6).jpg

Ediś- mądralinek:))
Co jakiś czas wchodzę, przeglądam kilka stron wstecz i .. jestem z nas dumna, takie boskie dzieci urodziłyśmy!!!!!!! Co jedno to piękniejsze:tak:

Ja tu rzadko, ale widzę zdjęcia z naszych zeszłoweekendowych wojaży :-p, Aestima podeślij mialem the best of a resztę na płytkę jeśli mogę poprosić na zlot :happy: Na niektórych cały Tata :tak: Młoda superfotogeniczna a mi by się Photoshop przydał... :sorry2:
Tak sobie pomyślałam, czy na zlocie rozpoznany nieznane - tj. niewidziane wcześniej - dzieciaki. Mi się bez problemu udało z Majonezkę ;-)

reklama
Do góry