reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Kilka obrazków z pobytu Oli i Krysi :)

Te oczy:) 00.jpg

Takie sobie, ale macie nas wszystkie- Mgordon w środeczku:)2.jpg3.jpg

Taka mała Krysia czy taka wielka graba wujka?? :)05.jpg
Z wujkiem jest fajnie10.jpg

Ciocia też może być:)014.jpg

Ale Miesio jest najlepszy!34.jpg

Dzieci czytają Biblię:-D043.jpg

64.jpg

A tu coś pięknego- chwila spokoju- Miesio śpi z tatą:) 79.jpg

I RESZTY NIE MOGĘ DODAĆ- ZARAZ SPRÓBUJĘ:)

Ostatnia edycja:
83.jpg
Mała Dama:)902.jpg

Filharmonia- na zdjęciu oprócz nas jeszcze Julek z mamą- kolega Miesia z brzuszka:)0910.jpg
Próba sfotografowania Krysi w kapeluszu- nie udało się ostatecznie, ale podoba mi się bardzo to zdjęcie:) 971.jpg
m iesio.jpg śpioch:)

Ostatnia edycja:
Aestima, świetna fotorelacja! :-D Zdjęcia urzekające, zwłaszcza graba Wujka z Krysią - mega! :-D Miesio, jak zwykle, roześmiany :-) Cudnie! Aaale Wam fajnie było :-)

Martadelka - no, nasze dzieciaczki rówieśnicy! i w tym samym dniu zainaugurowały sezon na placu zabaw! :tak:
Misialina - wow! Twoja Mała to tak sama stoi?! Szacun! :szok:

oj dawno mnie tu nie było...
Madzioolka Maja jest urocza i te uśmiechy rozbrajające...:tak:
Doris Julia to śliczna duża dziewczynka, ile teraz waży?
ramari fajne chłopaki, wesoło pewnie masz;-)
mamusia ale Tymulka wystroiłaś:szok: no niezły kawaler Ci rośnie!
kate piękny pyzolek, u nas pyzy mniejsze ale łysinka taka sama:-D:-D:-D
Aestima Miesio jak zawsze pogodny, złote dziecko:tak: Relacja z odwiedzin rewelacyjna, Krysia dziś była u nas, wcale się nie dziwię MIchałowi, że chciałby taką mieć:tak:A gdzie dzieciaki mgordon? Miesio śpiący w objęciach MIchała mnie rozczulił:tak:
kati ale masz łobuziaka, zupełnie jak moja Maja, wejdzie wszędzie...i widzę już spacerujecie:szok:pięknie!
asinka napiszę tylko jedno - nie mogę się przyzwyczaić do braku grzywki:rofl2:ale i tak jest cudny ten Twój Tymek:tak:
zolzik Edi jak Mieszko - wiecznie uśmiechnięty! uwielbiam Twoje dziecko!!!
martadelka piękną masz córę, a jaka wystrojona!
Olga ale superowa czapa!!! Wymiękłam:tak:
Misia widzę, że i Malwinka stoi - pięknie! Gratuluję:tak: A jaka strojnisia;-)Fajnie z wózkiem się kolorystycznie zgrała

Spróbuję dodać nasze sobotnie zdjęcia ze spacerku

reklama
Do góry