reklama
nutria
Mama X 2009
aaga - super dzieciaki. Najbardziej mi się chyba cała trójka razem podoba
i jaki fajny macie wózek. No Ania jest przepiękna!! i widać figlarne oczka. A Adaś - przystojniak. i rzeczywiście podobni (choć pewnie Ty twierdzisz, ze są totalnie rózni.. ?;-)
i jaki fajny macie wózek. No Ania jest przepiękna!! i widać figlarne oczka. A Adaś - przystojniak. i rzeczywiście podobni (choć pewnie Ty twierdzisz, ze są totalnie rózni.. ?;-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Aestima
Fanka BB :)
Tymek śliczny, a te nózki na nocniczku trzyma jak panienka
Aga- świetne masz dzieciaki- już wiadomo czemu bliźniaki Wam się przytrafiły- macie dar do robienia ślicznych dzieci i taki dar nie mógł się zmarnować:-) Naprwdę masz dzieci jak z reklamy!!
Korzystając z okazji, że tu jestem i że na fb wrzucałam fotki:
Buduję wieżę sam!
100% faceta
Głodzony przez matkę
Przepraszam, że w za małej i rozchełstanej koszulce mój facet Wam się pokazuje, ale to była bardzo spontaniczna sesyjka
Aga- świetne masz dzieciaki- już wiadomo czemu bliźniaki Wam się przytrafiły- macie dar do robienia ślicznych dzieci i taki dar nie mógł się zmarnować:-) Naprwdę masz dzieci jak z reklamy!!
Korzystając z okazji, że tu jestem i że na fb wrzucałam fotki:
Buduję wieżę sam!
100% faceta
Głodzony przez matkę
Przepraszam, że w za małej i rozchełstanej koszulce mój facet Wam się pokazuje, ale to była bardzo spontaniczna sesyjka
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Cudne te nasze czerwcowe dzieciaczki!!!!
Aestima wcześniej wydawało mi się że Miesio bardziej do Ciebie podobny ale na zdjęciu "100% faceta" to 100% Twojego męża
Aestima wcześniej wydawało mi się że Miesio bardziej do Ciebie podobny ale na zdjęciu "100% faceta" to 100% Twojego męża
reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Faktycznie wydaje mi sie ze sa zupelnie rożni, choc ostatnio coraz cześciej spotykam sie z opiniamii ze sa bardzo podobni, to moze cos w tym jest. No i pokaz swoje maluchy bo tez ciekawa jestem jak bardzo sa podobniaaga - super dzieciaki. Najbardziej mi się chyba cała trójka razem podoba
Oczywiscie bardzo dziekuje za miłe słowa pod adresem naszych dzieci i troche naszym (Aestima "dar do robienia slicznych dzieci":-):-):-)), fajnie czytac takie rzeczy
A co do ostatnich fotek to Tymcio rewelacja na nocniku, a jak postepy nocnikowe, chetnie siedzi?
Miesio super i to nic ze "rozchełstany", takie spontaniczne zdjecia zawsze sa najfajniejsze
Podziel się: