reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

to ja dla przypomnienia prezentuje moje szkraby P3130147.jpgP3230122.jpgP3180112.jpgP3180106.jpgP3180105.jpgP3180116.jpgP3160199.jpgP3160186.jpgP3160184.jpgP3230123.jpg

reklama
aaga - super dzieciaki. Najbardziej mi się chyba cała trójka razem podoba :)
i jaki fajny macie wózek. No Ania jest przepiękna!! i widać figlarne oczka. ;) A Adaś - przystojniak. i rzeczywiście podobni :) (choć pewnie Ty twierdzisz, ze są totalnie rózni.. ?;-)

Tymek śliczny, a te nózki na nocniczku trzyma jak panienka:-D

Aga- świetne masz dzieciaki- już wiadomo czemu bliźniaki Wam się przytrafiły- macie dar do robienia ślicznych dzieci i taki dar nie mógł się zmarnować:-) Naprwdę masz dzieci jak z reklamy!!

Korzystając z okazji, że tu jestem i że na fb wrzucałam fotki:
Buduję wieżę sam! P1130311.jpg
100% faceta:)P1130317.jpg
Głodzony przez matkę:-DP1130331.jpg

Przepraszam, że w za małej i rozchełstanej koszulce mój facet Wam się pokazuje, ale to była bardzo spontaniczna sesyjka:-D

Cudne te nasze czerwcowe dzieciaczki!!!!

Aestima wcześniej wydawało mi się że Miesio bardziej do Ciebie podobny ale na zdjęciu "100% faceta" to 100% Twojego męża :)

reklama
aaga - super dzieciaki. Najbardziej mi się chyba cała trójka razem podoba :)
i jaki fajny macie wózek. No Ania jest przepiękna!! i widać figlarne oczka. ;) A Adaś - przystojniak. i rzeczywiście podobni :) (choć pewnie Ty twierdzisz, ze są totalnie rózni.. ?;-)
Faktycznie wydaje mi sie ze sa zupelnie rożni, choc ostatnio coraz cześciej spotykam sie z opiniamii ze sa bardzo podobni, to moze cos w tym jest:-D. No i pokaz swoje maluchy bo tez ciekawa jestem jak bardzo sa podobni
Oczywiscie bardzo dziekuje za miłe słowa pod adresem naszych dzieci i troche naszym (Aestima "dar do robienia slicznych dzieci":-):-):-)), fajnie czytac takie rzeczy
A co do ostatnich fotek to Tymcio rewelacja na nocniku, a jak postepy nocnikowe, chetnie siedzi?
Miesio super i to nic ze "rozchełstany", takie spontaniczne zdjecia zawsze sa najfajniejsze

Do góry