reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Dzięki dziewczyny, nieskromnie powiem, że wiem że Asia do mnie podobna, ale to chyba dlatego że baaardzo tego chciałam bo Emilka to czysty tatuś i z wyglądu i z charakteru:tak:
Tusen dawno nie było Twojego Benia, bardzo urósł i chyba jest radosnym dzieckiem co, bo na zdjęciu tryska szczęściem:-)

reklama
tusen ale duży chłopak z Benia:szok: Zamykasz go w klatce? Też by mi się taka przydała:-D
dubeltówka piękne masz córy, loki Emilki są boskie, a w oczach Asi można utonąć:tak: I tak jak dziewczyny piszą, Asia to skóra zdarta z Ciebie

reklama
Ja też trzymam w klatce raczej królika z tym że przy okazji zmiany sianka młody bardzo chciał do niej wejśc i jakoś tak wyszlo.
Wapna raczej nie rusza za to już posmakował granulowanej karmy która stoi przy klatce,strasznie zły był jak mu ją z buzi wyciągałam.:wściekła/y:

Do góry