reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

dubeltowka rozbroila mnie Twoja corcia heheheheh, dobra jest hehehhe
mamusia cz. super spacerowka i Tymcio Tyz ;-)
marta24 super dresiarz hehehehe
mrsmoon alesz ona pocieszna ;)
Aestima a ku ku ;)
martadelka super Emilcia!

dalej nie patrzalam sorki :sorry2:

a to moja niezniszczalna hehhehehe tez terrorystka ktora wlasnie odpoczywa... z jaka uwaga patrzy na zabawke, jakby ja pierwszy raz widziala :-D

[video=youtube_share;gYpRw9st9Ag]http://youtu.be/gYpRw9st9Ag[/video]

reklama
Wpolne spotkanie Marysi i Tymka :)

Obraz 468a.jpg Obraz 471a.jpg to my :)
Obraz 472a.jpg hej, gdzie idziesz??
Obraz 473a.jpg jestem dzentelmenem i podam ci chrupka niewiasto :)
Obraz 474a.jpg potem poczytam ci bajeczki,
Obraz 478a.jpg stoczymy ciezka bitwe o butelke (Marysia byla bez szans!)
Obraz 479a.jpg i podarujemy naszym kochanym mamusiom odrobine relaksu przy kawie :)

larvuniu ta zabawka, to jakiś cud:szok: moje dziecko pół minuty nie posiedzi z zabawką...
trasia, asinka ostatnie zdjęcie mnie rozwaliło:tak: fajnie, że się spotkałyście, ja już nie mogę się doczekać następnego warszawskiego no i zlotu! musimy się wykurować i zapraszam dziewczyny do siebie:tak:
edit: widzę, że Marysia ma tak "dużo" włosków jak Maja;-)

traschka super fotki ale przyznam się szczerze, że ostatnie zdjęcie powaliło mnie na łopatki!!!:-) wzruszyłam się, taki piękny widok:-)
jak Wy dałyście radę w jednym czasie uśpić Wasze dzieciaczki?:szok::-D:-D:-D

mrsmoon heh, tak fryzura Marysi nie przysparza mi zbyt wielu problemow w pielegnacji ;-)

martadelka moje dziecie z gatunku tych, ktore jak sie je polozy to zasna, nie bylo wiec trudno:) Tymek tez nie stwarzal oporow :)

traschka chcesz mi powiedzieć, że Marysia sama z siebie zasypia?:szok:
moja tylko przy piersi i na spacerze, także respect:tak:

martadelka Marysia zawsze zasypia lezac na lozku, ja leze obok niej. Zwykle trwa to max 10 minut choc akurat wczoraj w trakcie zasypiania zrobila 2 kupy wiec wszystko sie znacznie wydlzylo :)

reklama
Larvunia jak zgrabnie manewruje tą zabawką :tak:
Trasia świetne spotkanie....dzieciaki się zaprzyjaźniają i jak już mówiłam wcześniej zazdroszczę......a kota nie zauważyłam, dopiero jak napisałaś że się zakamuflował :szok::-Dchyba musze sobie patrzałki wymienić:-)

Do góry