reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

ja wiem, że to złe miejsce, ale moja ciekawość jest większa :-)
traschka czyli karmisz a potem leżycie sobie i Marysia zasypia, tak? to nie zasypia przy piersi (bądź butli)? i potem odkładasz do łóżeczka?

reklama
martadelka nie :) u nas karmienie nie ma nic wspolnego ze spaniem. Mamy pory posilkow mniej wiecej co trzy godziny i pory spania (tu roznie, zalezy o ktorej Marysia obudzi sie rano). Trzymam sie mniej wiecej stalego rytmu dnia. Wiem, ze Marysia jak wstanie rano to po 2,5h bedzie juz bardzo spiaca. Wtedy sie z nia klade a ona szybko zasypia. Spi ok 1,5 godziny. Potem wytrzymuje ok 3 - 3,5h i znowu ja klade. A czas jedzenia to czas jedzenia, ma swoj rytm niezaleznie od tego kiedy spi.

larvuniu ależ Misia się bawi z zaangażowaniem, u nas co 30 sekund jest zmiana obiektu zainteresowania :sorry:
trasiu cudna i Marysia i Tymek, a z tym zasypianiem to faktycznie szacunek u nas tylko cycuś działa :crazy:

trascha jestem naprawdę zdziwiona, że tak można:szok::-) moja również po 2,5godz od wstania jest śpiąca (wtedy spacer) i śpi od 1 do 2godz a potem o 15 cycuś (jak wrócę z pracy) i śpi ok 1godz, i wieczorem zasypia również przy karmieniu.
Kończę, bo to przecież nie wątek o spaniu (a właśnie: jest taki wątek?:-))

Sobotni wieczór:-)
SAM_0784.jpgSAM_0787.jpgSAM_0790.jpgSAM_0795.jpgSAM_0798.jpg

reklama
larvunia brak słów jaki spokój i opanowanie,jak ja bym tak chciała żeby ten mój smrodek chociaż przez chwile był tak zahipnotyzowany .
Trasia jakie fajne spotkanko rówieśników,a pomyśleć że rok temu kopały nas te szkraby w brzuchu.

Dubeltówka potwierdzam że córa to skóra zdjęta z CiebieIMG_0281.jpg

Do góry