reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
wszystkie dzieciaki bombowe!

zołzik - Edi jest absolutnie prze-cu-do-wny!!! pierwszy raz go widziałam w ruchu - i powiem Ci, że zdjęcia nie oddają jego uroku osobistego:tak: no przesłodki, zaraz sobie obejrzę znowu, hihi:-D a Kalimba też fajowa - podeszła do panci gdy ta zniżyła się do jej perspektywy:-)

:-) Dzięki dziewczyny :-) Pękam z dumy! ;-) :-) Strasznie miło czytać takie komentarze :-D

Dubeltówka, hi hi, musimy poznać nasze dzieciaki, kto wie? ;-)

Evka, Kalimba kontroluje wszystko ;-)

Andariel, dziękuję ślicznie :-) Wiesz, jak od małego przyzwyczaiłam go do aparatów wszelkiej maści, to teraz pięknie się usmiecha do zdjęć, nieruchomieje na chwilę - jakby pozował, spryciarz mały ;-) Wiem, że to tylko tak wygląda, ale za to nie mogę go nagrać z ukrycia, zaraz wyczai, co się święci ;-)

:-)
Andariel, dziękuję ślicznie :-) Wiesz, jak od małego przyzwyczaiłam go do aparatów wszelkiej maści, to teraz pięknie się usmiecha do zdjęć, nieruchomieje na chwilę - jakby pozował, spryciarz mały ;-) Wiem, że to tylko tak wygląda, ale za to nie mogę go nagrać z ukrycia, zaraz wyczai, co się święci ;-)

ha ha ha:-D to trochę jak Ninka - u nas ostatnio każdy domowy filmik jaki nagrywam musi mieć wplecione Ninkowe "musia, a pokaż co tam masz" - i tak w kółko, aż przerwę i jej pokażę:-D

Hahah, Ninkowe "musia" jest cudne:tak::-)
A to Miesio:)

P1120299.jpgP1120298.jpgP1120284.jpg21012012082_1.jpg22012012122.jpg

reklama
Do góry