reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Aestima z dedykacja dla cebie, Marysia i jej nowa zabawka:)

483a.jpg

a korzystając z okazji, że tu jestem od razu nowa ulubiona zabawa Marysi - wspinaczka:)

473a.jpgwczoraj odkryłam
487a.jpgdziś poszłam o krok dalej

jutro wejdę na szafę :)

reklama
Ediś, super:*
Marysia- jaka on słodka!:) Ale ładniutki ma sweterek/ tunikę:tak:
Trasia, Trasia, jak u nas nie będzie tej zabawki, to przeleję Ci kasę i kupisz mi i wyslesz?????? Ale ufam, że będzie i w naszym smyku!:-) Bo ja już przeplatanki długo szukam a ta ładniutka i niedroga!

To jestem spokojna. Sprawdzę jutro moje smyki bydgoskie- są dwa, więc w którymś musi być a może sprowadzą:))

Trasia, coś czuję, że nasze Maluchu mają/ będą mieć duużo podobnych rzeczy:) Jakbyśmy tak zliczyły- mata, książeczka brightstarts, ta rossmanowska, wózek... itd.:-D:-D:-D

A jak Marysia sobie radzi z przekładaniem tych koralików??

nie zapominaj o kluczach z FP :-D:-D:-D Marysia troszeczkę przełoży, ale jak mają zniknąć z jej pola wdzenia za zakrętem do bawi się innym :) Ale to w końcu pierwszy dzień zabawy, teraz bawi się wałkiem do ciasta:baffled:

ja-zołza - super Edi! i jaki ma szelmowski uśmiech!
Aestima/Trasia - a co to za zabawka? jak się nazywa? bo chyba też bym taką chciała...

Ty czy Antoś:rofl2::-D Olga, jest w smyku.
My z M. się śmiejemy, że połowę zabawek Mieszko ma, bo MIchał chciała połowę, bo Ja chciałam:-D:-D:-D

reklama
Aestima - w sumie to chyba ja bym chciała... :tak: Bo jak widzę coś ładnego, to od razu bym kupiła... ale jak przemyślałam sprawę, to Antkowi kupiliśmy już taki klasyk z ikei: MULA Kolejka - IKEA , więc w sumie są podobne...

Do góry