reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Dzisiejsze spotkanie mojej Majki i Norberta Marty :

Maluchy z mamusiami
DSC_0401.jpgDSC_0406.jpg

Tak sobie ładnie leżeli (no Maja nie miała wyjścia bo jeszcze nie umie się przemieszczać :-p) po czym Norbercik śmigiem migiem podreptał do huśtawki :)
DSC_0413.jpgDSC_0415.jpgDSC_0414.jpgDSC_0416.jpg

"-...zobacz jak tu się fajnie drapie...
- ooo pokaż pokaż!"
:)
DSC_0423.jpgDSC_0424.jpg

i jeszcze kilka ujęć naszych szkrabików
DSC_0420.jpgDSC_0427.jpg

ogólnie Norbert śmigał cały czas a Maja była chyba w szoku bo ani drgnęła :)

(PS. Marta mam nadzieję że się nie obrazisz że wstawiłam Wasze fotki, w razie czego mogę w każdej chwili usunąć)

marta, madzioolka ale sesja!!! Dzieciaki widać dobrze się bawiły, chociaż na początku widać, że odległość zachowywały:-DA Wy wyglądacie pięknie:tak:

dzieki dziewczyny za mile komentarze, dzieciaczki faktycznie na poczatku byly w szoku, norbert to pewnie zachwycony taka rozowa slicznotka:) maja to taki typowy obserwator swiata, na wszytsko ma czas i do tego z usmiechem na buzi:)-jestem nia normalnie zachwycona:)

ta mata tez jest fajna, wielka i kolorowa i sie przymierzam zeby taka kupic

reklama
Do góry