reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

zjadłam człowieka;-)
_MG_4473 copy.jpg

reklama
moon no wiesz co...kto Ci uwierzy??Ma tak łagodną buzię ,że nie ma szans żeby zjadła kogokolwiek :p Ja tego nie kupuję :p:p

Słodziak z niej straszny :*:*

Aestima - ale fajowe zdjęcia a Twój Miesio to rzeczywiście niezły aparat ;)
Silva - ale Twój Szymuś jest słodki, widać tą iskierkę w oczach
Katamisz - Twoja córcia jest urocza, a te włoski to ma zajefajne, jeszcze bardziej dodają jej uroku
Blusia - masz śliczne dzieciaczki, od razu widać że rodzeństwo
Asinka - Tymonek mnie zawsze rozwala swoimi minkami, fajnego masz synusia
Mrsmoon - ha ha ale fajna fotka , widać że apetycik dopisuje, a oczka to ma powalające

A właśnie, tamte wtedy odzyskałaś???
Co do dodawania zdjęć- dodawaj ale już, bo ja zawsze czekam na Maję- za rzadko i za mało jej:tak: A ona jest taka kochana, że oczu nie można oderwać. Ty mi nie wmówisz, ze z niej łobuziak- wygląda na najbardziej grzeczne i spolegliwe dziecko świata. Taka jakaś łagodność w niej jest...

Aestima to diabełek wcielony!!! ale jak ktoś przyjdzie, to się maskuje;-) trzy szóstki obok siebie w peselu zobowiązują;-)
Tamte zdjęcia A odzyskał na szczęście, siedział 2 noce, ale na szczęście się udało...to były nasze wszystkie zdjęcia jakie mieliśmy do czasu zmiany komputera czyli do sierpnia, później już na nowy wrzucaliśmy
edit: na tym zdjęciu z kąpieli widać, że ona jest dwukolorowa, rączki ma bardziej różowe niż tułów, nóżki i buzię

Ostatnia edycja:
No foty pierwsza klasa, kto takie profesjonalne fotki robi?A.? A Maja aniołek- tego diabełka mi nie wmówisz! Ona wygląda na takie spokojne, kochane, spolegliwe dziecko!:tak: I śliczne oczęta ma:tak:

reklama
to akurat ja robiłam, A robi lepsze, bo on zanim zdjęcie zrobi, to długo się przymierza;-)ja robię dużo i tylko kilka z nich wychodzi fajnych

Do góry