reklama
Aestima ale pożeracz z Miesia Meisio żółwia lubi, a moja Maja krokodyla, a dokładniej jego d... sobie upodobala;-)
Silva ale przystojniacha Ci rośnie;-)Zdjęcie śpiących chłopaków jest niesamowite, ale Szymek do Ciebie chyba podobny
mamusia jestem w szoku po obejrzeniu tych filmików nie wiedziałam, że maluchy już chrapią;-)
Silva ale przystojniacha Ci rośnie;-)Zdjęcie śpiących chłopaków jest niesamowite, ale Szymek do Ciebie chyba podobny
mamusia jestem w szoku po obejrzeniu tych filmików nie wiedziałam, że maluchy już chrapią;-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Silva jaki Szymuś śliczny i chyba bardziej jednak do Ciebie podobny choć do męża też troszkę bo nasza Maja to 100% mojego Tomka, do mnie w ogóle i też mamy tą pomarańczową maskotę ze zwisającymi łapkami, bardzo ją lubi
super macie tą patchworkową matę a jak się sprawdza krzesełko?
super macie tą patchworkową matę a jak się sprawdza krzesełko?
Aestima
Fanka BB :)
Silva, no właśnie kamizelka to super sprawa- zawsze można narzucić, bo sweterek czy bluza, to mi się za ciepłe wydają w domu... Mamy 1 i muszę koniecznie Miesiowi sprawić A ta patchworkowa mata z ikei? Ile kosztowała? Może też Mieśkowi sprawię, bo b. fajna!!
no ta kapa jest super - polecam! FABLER RUTA Kołdra/koc - IKEA
a krzesełko jest ok, jestem zadowolona!
a krzesełko jest ok, jestem zadowolona!
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
no cudna jest ta mata , zakochałam się w niej, a jeszcze zobaczyłam że z tej serii są zasłonki ktore mi się niesamowicie podobają (takie FABLER BÅRD Zasłona z wiązaniami, 2szt. - IKEA) więc chyba mam już kawałek prezentu dla Mai na święta tylko nie wiem jak je kupię bo chyba nikt z rodziny się do ikei nie wybiera narazie...
Ostatnia edycja:
reklama
katamisz
Fanka BB :)
Podziel się: