reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Silva, szybko krzesełko doszło;-) Ale śliczny ten Twój synuś! I oczy ma Twoje:tak: Chociaż na tym zdjęciu z tatą do taty wydaje mi się podobny... A skąd macie takie fajne kamiziołki?;-)

reklama
Aestima ale pożeracz z Miesia:-D Meisio żółwia lubi, a moja Maja krokodyla, a dokładniej jego d... sobie upodobala;-)
Silva ale przystojniacha Ci rośnie;-)Zdjęcie śpiących chłopaków jest niesamowite, ale Szymek do Ciebie chyba podobny:tak:
mamusia jestem w szoku po obejrzeniu tych filmików:szok: nie wiedziałam, że maluchy już chrapią;-)

Dzięki za komplementy dziewuszki:) No właśnie Szymi nie wiadomo do kogo podobny... głosy są podzielone pół na pół...

PS. Kamizeleczki z H&M, F&F i Smyk. U nas w domku najcieplej nie jest więc idealnie się sprawdzają:)

Silva jaki Szymuś śliczny :):):) i chyba bardziej jednak do Ciebie podobny choć do męża też troszkę bo nasza Maja to 100% mojego Tomka, do mnie w ogóle :) i też mamy tą pomarańczową maskotę ze zwisającymi łapkami, bardzo ją lubi ;)
super macie tą patchworkową matę :tak: a jak się sprawdza krzesełko?

Silva, no właśnie kamizelka to super sprawa- zawsze można narzucić, bo sweterek czy bluza, to mi się za ciepłe wydają w domu... Mamy 1 i muszę koniecznie Miesiowi sprawić:) A ta patchworkowa mata z ikei? Ile kosztowała? Może też Mieśkowi sprawię, bo b. fajna!!

no cudna jest ta mata :), zakochałam się w niej, a jeszcze zobaczyłam że z tej serii są zasłonki ktore mi się niesamowicie podobają (takie FABLER BÅRD Zasłona z wiązaniami, 2szt. - IKEA) więc chyba mam już kawałek prezentu dla Mai na święta :) tylko nie wiem jak je kupię bo chyba nikt z rodziny się do ikei nie wybiera narazie...

Ostatnia edycja:
reklama
Aestim Świetne te zdjęcia Mieszka żółwiem w buzi:-) Rewelacja!!

Mamusia moja Gracjana identycznie się śmieje z takich odgłosów jakie wydawałaś na filmiku.A Tymek to słodziak mały:*

Wszystkie szkraby są urocze bez dwóch zdań:-)

Pozdrowienia od włochatej dla wszystkich BB cioć
:-D

IMAG0212.jpgIMAG0223.jpgIMAG0208.jpg

Do góry