reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Niczka, ale śliczny brzuszek :tak::-D, jak tak patrzę, to żałuje, że nie miałam bliźniaków :cool2::-p:happy2:, byłoby za jednym razem nasza wymarzona trójka. Bardzo zgrabny, a to dopiero 26 tydzień, ciekawe, jak bedzie w 30??? :szok::cool2::-p

reklama
niczko brzusioooo cudnyy :) ty taka szczuplutka , dupcia taka mala i zgrabna tylko sam brzusio , tez bym chciala chyba blizniaczkowa ciaze przezyc
a przecież moj M jest blizniakiem ma siostre blizniaczke , moj tatuśko też jest bliżniakiem i to jeszcze urodzili sie 1 kwietnia , u dziadkow tez w rodzenstwie pojawialy sie blizniaki wiec niby jest prawdopodobieństwo ze ja lub siostra mozemy miec blizniaki ale zobaczymy z czasem jak to bedzie

Niczko sliczny brzusio :-)
A to moj do porownania ;-)

Załączniki

• styczen 2009 070.jpg
    styczen 2009 070.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 147
Niczko masz przepiekny brzuszek, taki zgrabny i okraglutki. Powiedz mi jakim cudem zmiescily sie tam dwa skarby. to takie niesamowite i wyjatkowe.

Koralku czy mnie sie wydaje czy twoj malenki mezczyzna zaczal sie troszenke rozpychac. Juz nie ukryjesz tej wspanialosci ktora kryjesz pod sercem. Wygladasz poprostu kwitnaco.

reklama
Do góry