reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

superowy! ja taki miałam w 16tc a teraz to już nie wspomnę....po południu coś wkleję...:tak:
szmina będzie Ci łatwiej zrzucić kilogramki po porodzie jak Ci brzucha nie rozpycha,a co z nami?mój jest już wielki.....

reklama
a oto moja betoniarka:-D
4btm0dx.jpg
2d6pbm9.jpg

Dziewczynki ale Wam zazdroszcze tych brzuszków...głaskajcie je puki je macie bo potem tak jak ja z sentymentem wspominac je bedziecie.

wklejam 2 zdjecia: jedno z października...i jedno z "zawartością" mojego brzuszka :-)

Szmina fajowy brzusio! ja tez mam przekluty pepek, ale kolczyk wyjelam na poczatku ciazy.
Kasira Twoj tez super!
Czarodziejko brzucho jak sie masz.... a zawartosc jeszcze fajniejsza. :-)
Pozdrawiam

Śliczne brzuszki dziewczyny :-) :-) :-) cieszmy się nimy i chwalmy jak najwięcej ;-) - uwielbiam patrzeć na nasze ciążowe brzucholki.
Szmina ale z ciebie chudzinka - ładna fotka :-)
Kasira a ty masz śliczną piłeczke :-)
Czarodziejka - brzuszek miałaś pierwsza klasa ale teraz możesz przytulać swoje maleństwo a my narazie tylko głaszczemy te nasze piłeczki :laugh2: :laugh2:

reklama
Do góry