reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

:-) WIKI - no niezly domeczek :-)
Jak juz mowa o opadaniu brzuszka, to ja tez postanowilam sobie zrobic male porownanie, bo moj M mowi mi ze zjezdza mi brzus w dol.....
i w zasadzie jak tak sie przygladam, to on chyba ma racje :szok:
Dla porownania zdjecia z 26.02 i z dzisiaj...jeszcze w lutym tak jakos wyzej bylo nad pepkiem i pod piersiami.....i pepek jakos tak w gore byl skierowany, a teraz cos go w dol ciagnie.....:confused: :szok:
Co myslicie...bo moze ja mam przewidzenia.....:dry:

reklama
ej moze i rzeczywiście ale ja mam podobnie wiec to moze tak powolutku sie dzije a nie tak jak myslam ze poprstu opadnie i juz.....:-) Ale ja jeszcze mam trudnosci z oddychaniem wiec chyba jeszcze jest wysoko bo czytalam ze jak opadnie to kobieta czyje ulge :-)

WIKI, ANETKA brzuszki oczywiście śliczniusie :tak: proszę pogłaskać je odemnie ;-)

Anetka powiem Ci szczerze, że coś tam widać że opadł :tak: jakaś różnica według mnie jest.
Mój jest nadal wysoko i mam zgage moze jak opadnie to zgagi nie będzie - mam nadzieje :baffled:

dziwkuje w imieniu wlascicielki i zawartosci brzuszka za mile slowencja:-D

anetka widze ze przodujemy w opadajacych brzuniach :-D...hahaha

ale musze ci powiedziec ze masz slicznusi brzusio taki gladziutki :-D
hana czas niby jest ale lekarz powiedzial zee tak pomalu moze juz sie dziac ..no niech se tak wtedy pomalu opada byle nie do kolan ;-)

WIKI, ANETKA brzuszki oczywiście śliczniusie :tak: proszę pogłaskać je odemnie ;-)

Mój jest nadal wysoko i mam zgage moze jak opadnie to zgagi nie będzie - mam nadzieje :baffled:
sami brzunio poglaskany oddane kopniaczkiem;-) a co do zgagi to nie jest tak jak bysmy chcialy :no: bo ja mam caly czas niestety i czasem taka ze nawet reni nie pomaga :no:

anetko , ja tam za bardzo roznicy nie widze , ale skoro twoj M tak twierdzi to moze ma racje , ale nie spiesz sie ztym opadaniem;-)
ps.no a w ogole sliczny brzusio

reklama
oj M_ktosiu, tylko pozazdrościć, u nas jeszcze szarawo troszkę...., a Ty sobie plażujesz...:) hi hi.... Miłego pływanka!!!

Do góry