reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
Wiki super brzusioo a jeżeli chodzi o rozstępy to się nie martw nie jesteś sama mnie też dopadły i to nawet ciemniejsze niż twoje ehh no ale potem będziemy myślały jak się ich pozbyć teraz trzeba się cieszyć brzuszkami i je podziwiać bo niedłuGo już ich nie będzie i pozostaną nam tylko foteczki :happy:

Anula masz racje musimy się cieszyć i podziwiać te nasze brzuszki bo już niedługo ich nie będziemy miały - ale dziwne to będzie :baffled:
chyba się wyturlam za wszystkie czasy i zgniote też mojego M :-D :laugh2:

O tak, ja tez marze zeby polozyc sie na brzuchu, moze nareszcie sie wyspie....i zeby polozyc sie na moim M, albo odwrotnie......konfiguracja dowolna.....:-D ;-)

Dziewczyny!
jesteśmy coraz bliżej końca - więcej zdjęć - ku pamięci naszego stanu
bo za 2 miesiące to już raczej wszystkie pójdą w niepamięc:-D

... i trudno nam będzie sobie wyobrazić,ze byłyśmy olinki okrąglinki:-D

reklama
Do góry