reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Monika spory masz juz brzuszek, widze ze dzidzia rosnie !!!!!
moj maz tez na mnie mowi SLONIK !!!!
Fajnie wygladasz !!!!!!!:-)
moj maz tez na mnie mowi SLONIK !!!!
Fajnie wygladasz !!!!!!!:-)
Hehe a mój na mnie mówi wieloryb. Kiedy spytałam dlaczego - bo w końcu aż tak monstrualnych rozmiarów nie przybrałam (przynajmniej na razie) to odpowiedział:
Wiesz jak dzieci rysują wieloryba w morzu? Głowo - grzbiet ponad taflą wody i płetwa ogonowa. Podobno jak leżę w wannie to ponad wodę wystaje mi brzuch i stopy i ponieważ wygląda to identycznie to tak mu się skojarzyło.
Trzeba przyznać że wyobraźnie to on ma .
Wiesz jak dzieci rysują wieloryba w morzu? Głowo - grzbiet ponad taflą wody i płetwa ogonowa. Podobno jak leżę w wannie to ponad wodę wystaje mi brzuch i stopy i ponieważ wygląda to identycznie to tak mu się skojarzyło.
Trzeba przyznać że wyobraźnie to on ma .
sami
Fanka BB :)
Monika ładniutki duży brzuszek ;-) :-)
Lastrada hihi
A wiecie jak na mnie mój mówi - OBERIX :-)
a to dlatego, że mam takie spodnie ciążowe dżinsowe z takim pasem dżinsowym i mówi że wyglądam w nich jak oberix z tym moim brzuchem - ale przezwisko sobie wymyślił no niema co :-)
Zresztą mam gdzieś zdjęcie w tych spodniach to zaraz poszukam i wam pokaże hihi.
Lastrada hihi
A wiecie jak na mnie mój mówi - OBERIX :-)
a to dlatego, że mam takie spodnie ciążowe dżinsowe z takim pasem dżinsowym i mówi że wyglądam w nich jak oberix z tym moim brzuchem - ale przezwisko sobie wymyślił no niema co :-)
Zresztą mam gdzieś zdjęcie w tych spodniach to zaraz poszukam i wam pokaże hihi.
M
m_ktosia
Gość
smieszne
moj mowi na mnie NELLIE BELLY (czyli z angielskiego brzuszkowa Neli, a Nellie to imie dla naszej kruszynki) mily jest bo napewno zasluguje np na ciezarowa krowa...
moj mowi na mnie NELLIE BELLY (czyli z angielskiego brzuszkowa Neli, a Nellie to imie dla naszej kruszynki) mily jest bo napewno zasluguje np na ciezarowa krowa...
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Sami piekny brzuszek :-)!!!!
a to moj dzisiejszy brzucholek- 33 t 4 d
a to moj dzisiejszy brzucholek- 33 t 4 d
reklama