reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
A moj brzuszek sprzed paru tygodni juz pokazal sie na forum...:-)
Jeszcze troszke dam mu urosnac i beda kolejne zdjecia...:-D

Przepraszam,aż mi się głupio zrobiło :eek: mam spore zaległości ... :-) no ale mimo to czekam na twój brzuś tzn na aktualną foteczke :-) Mój tak rosnie że nie długo przestane go fotografować bo nie będzie się mieścił w obiektywie hie hie :-)

Anula88 duży ten twój brzuszek ale jaki fajny :-) napewno sie zmieści w obiektywie nie martw sie kochana hihi ;-)
Mój jeszcze na kolanach nie ląduje - wogóle jest jakoś bardzo wysoko :confused:

Anula88 no i to jest prawdziwy ciezarowkowy brzusio!!
Moj jest mniejszy i podobnie jak Sami wysoko, bo nie lezy mi na kolanach.
Praktycznie sie nie zmienia narazie. na wysokosci pepka mam 100cm na liczniku! oj chyba jednak mezusia poprosze o fotke.

Piękne, duże brzuszki.
Mój też wysoko, ale nie martwcie się w 9 miesiącu nam opadną te brzuszki (chociaż taki wysoki wydaje mi się najfajniejszy).

reklama
Do góry