reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Mamusie śliczne te wasze brzuszeczki....ani sie nie obejrzycie jak będą już całkiem pokaźne ;D
...z jednej strony wam zazdroszcze bo przynajmniej wyspac sie mozecie jeszcze w dogodnej pozycji......ja moge pomarzyc o spaniu na pleckach czy na brzuchu.....tylko spanie na boku wchodzi w grę......czasem jak rano wstane to musze sie pol godziny masowac zeby czucie wrócilo.... ;D
...z jednej strony wam zazdroszcze bo przynajmniej wyspac sie mozecie jeszcze w dogodnej pozycji......ja moge pomarzyc o spaniu na pleckach czy na brzuchu.....tylko spanie na boku wchodzi w grę......czasem jak rano wstane to musze sie pol godziny masowac zeby czucie wrócilo.... ;D
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dziewczyny, ogromne gratulacje!
Zobaczycie jak szybko to zleci. Nawet sie nie obejrzycie, a bedziecie miec duze, sliczne, okraglutkie brzusie
Dopiero byl kwiecien i prezylam dumnie moj niewielki jeszcze brzuszek, a teraz tule juz jego zawartosc
Zycze duzo zdrowka!
Zobaczycie jak szybko to zleci. Nawet sie nie obejrzycie, a bedziecie miec duze, sliczne, okraglutkie brzusie
Dopiero byl kwiecien i prezylam dumnie moj niewielki jeszcze brzuszek, a teraz tule juz jego zawartosc
Zycze duzo zdrowka!
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Dziewczyny gratuluje ślicznych brzuszków i figurek ja też tak wyglądałm a teraz jestem na plusie 20 kg chociaż na początku mówiłam sobie że w życiu tyle nie utyję, no ale być moze w przyszłym tygodniu bedzie już po wszystkim i już nie długo trzeba będzie się wziąć za siebie
Narazie życzę wam zdrówka i oby wasze dzidzie rosły jak na drożdżach a czas szybko leciał, bo mnie się jakoś ciągnął a teraz to wydaje mi sie ze jestem w ciąży całą wieczność
Pozdrawiam - wrześnióweczka
Narazie życzę wam zdrówka i oby wasze dzidzie rosły jak na drożdżach a czas szybko leciał, bo mnie się jakoś ciągnął a teraz to wydaje mi sie ze jestem w ciąży całą wieczność
Pozdrawiam - wrześnióweczka
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Mycha! Ja tegoroczna Kwietniówka i na finiszu miałam też 20kg na plusie a teraz po niespełna pieciu miesiącach mam już tylko 2! Zobaczysz jak szybko zrzucisz! Powodzenia w rozdwajaniu! ;D
Buziaki dla kwietniówek i ich malusich brzusiów!
Buziaki dla kwietniówek i ich malusich brzusiów!
reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
a to moj brzuszek na samym poczatku 6-go tyg.