reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

anetko jak zawsze slicznie wygladasz , brzusiu sliczny a 12 kg to rewelacja ze tak malo po porodzie 10 kg pewnie odrazu mniej bedziez miec .
nie wiem czemu ale mi sie zdaje ze filipek bedzie chcial po terminie wyjsc bo brzuszek dosc wysoko jeszcze ale obym sie mylila
wiec

filipkuu wychodz juz
:*

reklama
Anetko pomimo tych wszystkich stresów ślicznie wyglądasz. Filipku wychodź juz -daj tej mamie w końcu odetchnąć.

hehe anetka - Ty se tam chyba podusie upchalaś bo tak fajnie sterczy:-D---bo tak w ogóle to w lini szczuplutka:tak: a brzusio to jeszcze takie jakieś wysoko:szok: czy mnie isę zdaje???

Dzieki kochane......:-D
A brzucho nie jest wysoko....tylko na zdjeciach tak wyglada :sorry2:...miedzy piersiami a brzuchem cala dlon sie zmiesci......tylko cyce jak dwa flaki naciagniete :wściekła/y: wiec tak to wyglada :baffled:
Inna sprawa ze ponoc w kolejnych ciazach brzuch opada dopiero w momencie rozpoczecia akcji porodowej......ja tam nie wiem - w kazdym razie maly jest przyparty glowa juz jak do porodu, wiec niech se wyglada jak chce :-D
PS Dorzucilam do tych wczesniejszych zdjecie odslonietego brzucha - bardziej widac jego umiejscowienie :-D

Ostatnia edycja:
anetko to ja nie bede jakos specjanie oryginalna gdyz potwierdzam to wszystko co wczesniej wszytskie kolezanki napisaly............wygladasz kwitnaco i promiennie....mimo ze poród tuz tuz:tak:

Ostatnia edycja:
Anetka jak wkleilas ta fotke bez bluzki to widac ze brzuszek nisko juz, ale jak w blusce to taki sterczacy wysoko do przodu :tak::-D:-) sliczny napatrzec sie nie moge i 12+ to super!!! ;-)

reklama
anetko wygladasz tak pieknie, ze co sie dziwic ze Fifi nie chce wylazic. Ma najpiekniejsza mame na swiecie i tylko dla siebie. Bo jak sie juz zdecyduje na wyjscie te bedzie sie musial ze starszym bracholem dzielic....:-D:-D:-D

Do góry