reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

anetko jak zawsze slicznie wygladasz , brzusiu sliczny a 12 kg to rewelacja ze tak malo po porodzie 10 kg pewnie odrazu mniej bedziez miec .
nie wiem czemu ale mi sie zdaje ze filipek bedzie chcial po terminie wyjsc bo brzuszek dosc wysoko jeszcze ale obym sie mylila
wiec

filipkuu wychodz juz
:*

reklama
Anetko pomimo tych wszystkich stresów ślicznie wyglądasz. Filipku wychodź juz -daj tej mamie w końcu odetchnąć.

hehe anetka - Ty se tam chyba podusie upchalaś bo tak fajnie sterczy:-D---bo tak w ogóle to w lini szczuplutka:tak: a brzusio to jeszcze takie jakieś wysoko:szok: czy mnie isę zdaje???

Dzieki kochane......:-D
A brzucho nie jest wysoko....tylko na zdjeciach tak wyglada :sorry2:...miedzy piersiami a brzuchem cala dlon sie zmiesci......tylko cyce jak dwa flaki naciagniete :wściekła/y: wiec tak to wyglada :baffled:
Inna sprawa ze ponoc w kolejnych ciazach brzuch opada dopiero w momencie rozpoczecia akcji porodowej......ja tam nie wiem - w kazdym razie maly jest przyparty glowa juz jak do porodu, wiec niech se wyglada jak chce :-D
PS Dorzucilam do tych wczesniejszych zdjecie odslonietego brzucha - bardziej widac jego umiejscowienie :-D

Ostatnia edycja:
anetko to ja nie bede jakos specjanie oryginalna gdyz potwierdzam to wszystko co wczesniej wszytskie kolezanki napisaly............wygladasz kwitnaco i promiennie....mimo ze poród tuz tuz:tak:

Ostatnia edycja:
Anetka jak wkleilas ta fotke bez bluzki to widac ze brzuszek nisko juz, ale jak w blusce to taki sterczacy wysoko do przodu :tak::-D:-) sliczny napatrzec sie nie moge i 12+ to super!!! ;-)

reklama
anetko wygladasz tak pieknie, ze co sie dziwic ze Fifi nie chce wylazic. Ma najpiekniejsza mame na swiecie i tylko dla siebie. Bo jak sie juz zdecyduje na wyjscie te bedzie sie musial ze starszym bracholem dzielic....:-D:-D:-D

Do góry