reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zbuntowani mlodociani:))))

Moja Olka też lubi bić, ale bardziej swoich niż obce dzieci, do obcych trzyma dystans, ale rządzi, co idę gdzieś to ona zawsze dowodzi. Jedynie co ma takie etapy, że bije Arka. A on mało bije, jedynie w obronie własnej. Chodzi ze mną i z Olą na spacery, też się buntuje, nie chce iść i siedzi na chodniku i płacze, ale postoję chwilkę i zaraz przybiega. Często tak robi, wymusza płaczem, ucieka w sklepach i spod kasy, więc muszę go trzymać, albo do sklepu biorę do wózka na zakupy.

reklama
nice - no niezle. Ma charakterek, nie ma co.

U nas od jakis 2 tygodni trwa nieokreslona histeria przed kapiela, w kapieli, a do mycia glowy musza byc 2 osoby. Jedna trzyma dracego sie Pawla, druga myje i splukuje. Nie rozumiem tego, bo nigdy w zyciu nie mial problemu z kapaniem, ani myciem glowy. Dzis to sie darl, jakby go ze skory obdzierali.

oj skąd ja to znam,u nas dokładnie tak samo było i na hasło zaraz będziemy spłukiwać włoski był ryk niesamowity ale jej tłumaczyliśmy do skutku że głowę do góry musi zrobić babcia zasłoni oczy pieluchą i że nic nie poleci to powoli jakoś zaczęła się przekonywac i już któreś mycie z kolei jest spokój.Tak więc dziewczyny mam nadzieję ze waszym dzieciaczkom też szybko minie ten etap.

U Nas bunt dwulatka w pełni, przez ten pobyt u siostry dopiero pokazała na co ją stać a mnie ręce opadały.
Nie mam sił, naprawdę a nerwy moje są na granicy wytrzymałości.
Przy kąpieli też cyrki odstawia, przy spłukiwaniu głowy.
Nie słucha, zaczyna pluć, rękę podnosić.... :-( :-( :-(
A histerie są z byle powodu, zwykle jak jest zmęczona to po prostu jazda bez trzymanki.

Kania przejdzie jej jeszcze z 20 lat i bedzie robic komus innemu histerie;-)

Kuba o dziwo uwielbia sie kapac i mys wlosy ale bartek darl sie w niebiglosy przy splukiwaniu przeszlo mu z dnia na dzien tak o poprostu chyba wiedzial ze to nieuniknione

Nie mam sił, naprawdę a nerwy moje są na granicy wytrzymałości.
Przy kąpieli też cyrki odstawia, przy spłukiwaniu głowy.
Nie słucha, zaczyna pluć, rękę podnosić.... :-( :-( :-(
A histerie są z byle powodu, zwykle jak jest zmęczona to po prostu jazda bez trzymanki.
skąd ja to znam:confused2::cool::wściekła/y:przykładem dzisiejszy dzień:dry:

ps. jak często myjecie młodzieży włosy? wiem że nie ten temat ale przecież za odp jedna cyfra starczy:-p:-D

Kania przejdzie jej jeszcze z 20 lat i bedzie robic komus innemu histerie;-)
ja cię po prostu adore:-D:-D:-D

wioli, serialnie:eek:to twój taki włochaty czy jak??? bo ja swojej tak ze dwa razy na tydzień, z powodów w/w, no chyba że pasztet se wetrze z okazji śniadania:sorry2:

reklama
Do góry