reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zbuntowani mlodociani:))))

Ja pwoeim tak że mój mały był najspokojnieszym dzieckiem w rodzinie do pierwszych urodzinek a potem to się zmieniło i czasem mi się wydaję że on jeste teraz uważany za najgorszego łobuza:eek:
Teraz każdy mu ciągle zwraca uwagę i tylko nic innego się nie słyszy jak Kamil zostaw kamil nie rusz Kmail uważaj:no:

reklama
kania Kamil nie bije nikogo ale jak jego biją to oddaje a oni wiesz mówią że on ich zaczepia:wściekła/y::no: mnie to wkurza ale cóż poradzić wiele razy dziadek czy babcia krzyczała na niego ze ciągnie Nikolę za włosy albo szarpie kogoś innego ale nie zapytali czemu :oo2::hmm::realmad:

Wiecie co u Nas już może histerie mijają ale pyskowanie się chyba zaczyna:dry: Kamil już nie robi mega afer z byle powodu ale za to kłoci się ze wszystkimi którzy mu się nawiną i tak się dogaduje ze szok:szok:
Np.dziadek złowił rybę a on z kuzynem sie kłócili o to czyja ona :confused: i z tak pół godzinki więc dziadek się wkurzył i ją zabrał :unsure:

A u nas nie na porządku dziennym jest bicie+ GRYZIENIE-gryzie Kube i to dotkliwie bo aż do krwi, darcie się, rzucanie czym popadnie jak się wkurzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
istny diabeł mi rośnie a co jest najlepsze?że jak ja sie wkurze i krzykne to on robi tą swoją słodka minke i do mnie" noćki noćki...." (noski noski):-D:-D:-Di wie,że mnie to rozkłada:-D

agnieszka Twój robi noski noski a mój albo mnie bić chce albo wrzeszczy jeszcze głośniej:huh::oo2: Tylko u Nas nie ma gryzienia dzieci albo bicie się no chyba że komuś oddaje:-(

A dziś miałam akcje histerii jak zobaczył że rowerek rozwalony żal mi było dziecka ale co poradzę jak ktoś czyiś rzeczy nie mię poszanować:realmad::no2:

Ostatnia edycja:
no a moj klusek potrafi stanac przed lustrem, zmarszczy brwi, i tak ciezko pyskuje do siebie ze ja doslownie leje:)))))))))

reklama
Dziś na placu zabaw atak histerii pierwszy od dłuższego czasu:sorry: w sumie nie wiadomo o co bo chciał się huśtać na hustawce a była na niej dziewczynka to on że ona ma iść ja mu że ona się pohuśta i on wejdzie to ściągnął buty i je wywalał to mu mówię do domu on że nie bo do pisaku to mu mówię uspokój się i się baw on że do domu i tak z5min to trwało więc się wkurzyłam pozbierałam zabawki wzięłam go na ręce i takiego ryczącego zaprowadziłam do domu do łazienki rozebrałam umyłam i weszliśmy do pokoju chciał mleko (dalej płacząc) położył się zjadł i zasnął:huh:

Do góry