reklama
asia.joanna
Fanka BB :)
Dokładnie u mojej koleżanki okazało się, że jednak z chłopca "zrobiła się" dziewczynka w 33tc a wyprawka już w 70% była skompletowanaA skąd pewność, że dziewczynka? Bo na tym etapie jeśli to odczytane z USG często zdarzają się pomyłki
Sarenka1993
staramy się prawie 10 miesięcy, a antykoncepcji nie stosujemy jakieś 2 lata.Masz dużo racji,ja właśnie nie rozumiem po co ludzie komentują i oceniają po zdjęciu usg. Długo się starasz czy dopiero zaczynacie?
może biedaczka jest nieświadoma tego, że nikt ani nic nie ma wpływu na płeć dziecka i trzeba ją z tego błędu wyprowadzić?Lubimy,tylko ona się zmieniła od kad się dowiedziała ze dziewczynka nie ten człowiek.
julia2s
Szczerze to zdjęcia z 16 tc nawet na usg 3d/4d to jeszcze daleko do wyglądu po porodzie. Ja z córką tak robiłam, kolejne koło 30tc. Te z 30tc faktycznie była identyczna, ale z 16 to jeszcze taki bardzo mini czlowieczek i zupełnie niepodobny do tego co po przyjściu na świat. I też nie widzę tutaj żadnej uszczypliwości, chyba, że po prostu nie pałacie miłością do siebie i uszczypliwości są na porządku dziennym. Chociaż i tak nie uznalalabym tego za uszczypliowsc. Ja bym się wręcz ucieszyła, bo cała moja czwórka ze mnie ma tylko oczy, tak to tatuś wykapany
M
Mełniunia
Gość
Żałosne, nie musisz komentować jak nie rozumiesz o co chodzi. Pozdrawiamjeszcze nie urodzilas, a juz sie zachowujesz jak typowa madka…
M
Mełniunia
Gość
2 lekarzy potwierdziło, myślisz ze może być inaczej?A skąd pewność, że dziewczynka? Bo na tym etapie jeśli to odczytane z USG często zdarzają się pomyłki
olka11135
2 lekarzy potwierdziło, myślisz ze może być inaczej?
Oczywiście, że tak np. taki w miarę świeży wątek:
żałosne to jest twoje myślenie, że:Żałosne, nie musisz komentować jak nie rozumiesz o co chodzi. Pozdrawiam
1. plec dziecka na tym etapie to 100% pewniak
2. że ktokolwiek ci zazdrości
3. że dziecko na tym etapie i jeszcze na zdjeciu usg moze mieć widoczne jakiekolwiek cechy rodzica
ps. zadarty nosek maja wszystkie noworodki
reklama
Msszczotka
Ja myślę, że zwyczajnie nie przepadasz za bratową gratulacje córeczkiOczywiście ze lepiej jak po mnie Ale to mniejsza z tymTo zazdrość ze ona nie ma corki i po co komentować o dziecku które nie przyszło jeszcze na świat
Podziel się: