reklama
gosiaczek_ryki
Październikowa Mama'06 Początkująca(y)
Cześć Dziewczyny!!! Zawiadamiam, że urodziłam córeczkę .:-) Jest poprostu śliczna ważyła w chwili narodzin 3100 i mierzyła 51 cm. Na imię ma Amelka tak jak już wspominałam. Poród jak na pierwszą dzidzie był krótki trwał około 6 godz. Oczywiście rodziłam z mężem, który dodawał mi w tych chwilach otuchy. Dostałam bóli krzyżowych i ledwo wytrzymalam ale oparcie ze strony mojego męża pozwoliło mi jakoś przetrzymać.
Pozdrawiam i życze wszystkim takiego porodu jak mój.
Pozdrawiam i życze wszystkim takiego porodu jak mój.
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Moje ogromne Gratulacje..... zycze duzo zdrowka Amelce, a tobie i mezowi wszystkiego naj, naj :-)
Czekam na zdjecia Amelki Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Gosiaczek
- wszytskiego naj naj dla malutkiej
i wielkie gratulacje dla Ciebie i tatusia
- wszytskiego naj naj dla malutkiej
i wielkie gratulacje dla Ciebie i tatusia
Czarodziejka
Fanka BB :)
Gosiaczek dołączam sie do gratulacji innym dziewczyn i zycze zdrówka dla Ciebie i malej Amelki......
Oj dziewczynki coś mało tych "siusiaczków " w październiku się rodzi....
puki co chyba jest przerost żęński nad męskim.....pewnie dlatego ze coreczki szybko chcą do mamy a chłopcy wybierają drogi mniej uczeszczane...czyli i tak zrobią jak uwazają mimo naszych prośb by sie już rodzili:-) :-) :-) :-) :-) ...i nawet zachęty na mleczne, pyszne cycuszki nie pomagają:-) :-)
Oj dziewczynki coś mało tych "siusiaczków " w październiku się rodzi....
puki co chyba jest przerost żęński nad męskim.....pewnie dlatego ze coreczki szybko chcą do mamy a chłopcy wybierają drogi mniej uczeszczane...czyli i tak zrobią jak uwazają mimo naszych prośb by sie już rodzili:-) :-) :-) :-) :-) ...i nawet zachęty na mleczne, pyszne cycuszki nie pomagają:-) :-)
Katka
Użyszkodnik ;)
SłONKO,GOSIACZKU I BASIU GRATULUJE ORAZ ZYCZE TERAZ DUZO SPOKOJU,POMYSLNOSCI I SIL...I ZDROWIA,ZDROWIA,ZDROWIA :-)
POZDRAWIAM KATKA
POZDRAWIAM KATKA
reklama
Podziel się: