reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zawiadomienia o narodzinach :)

Dziewczyny MoniQa urodzila Dawidka o 1:50....:-) :-) :-) :-)

Monisiu gratulacje dla Was......a dla Ciebie szczegolnie za wytrwalosc i cierpliwosc.....masz już swojego Syneczka;-)

Wracajcie do nas szybko i zdrowo!!!!!!

reklama
wiadomosc od MoniQi, z dn. 8.10.2006, godz 06:46
"cześć Ciocie:-)!Tu Dawidek. Przywitałem sie z mamusią 8 października o godz 1:50. Ważę 2885gram i mam 52 cm:).Mam bujne, kręcone, czarne włoski i potrafiewszytskich zakrzyczeć;-).Chwilowo jestem w inkubatorze, bo mamusia miałaciężki poród, a ja za wysokie tętno. Obiecali mi, że najpóźniej wieczorkiem d(... )"- tu niestety sieć komórkowa nawaliła i brakuje dalszej cześci sms-a :wściekła/y: ). jak będę wiedziała więcej to dam znac.

MONIQ - wszystkiego najlepszego dla Mamy Taty i Dawidka - niech się synek chowa zdrowy OGROMNIASTE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Moniqa NAJOGROMNIJESZE GARTULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marysia macha rączką do małego Dawidka

Do góry