reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zasypianie

reklama
no to tylko pozazdroscic:) ja mam pobudki ok 6 ale moze dlatego ze Aluś jest jeszcze maly:) Ale i tak dobrze ze spi mi cala nocke:D

No wlasnie najwazniejsze ,ze maly nie budzi sie w nocy ;-) Moja kolezanka tez ma polrocznego synka i budzi jej sie mniej wiecej co 2godziny a wstaje o 7. :-( U mnie Maksym i Klara wstaja ok 9 wiec dla mnie nie jest az tak zle bo ja strasznym spiochem jestem wiec sie ciesze ,ze nie wstaja o 6 czy o innych porannych porach :-p

no ja to nie wiem co to nie przespane noce przez malucha:) oj ja tez jestem wielkim spiochem:) zazwyczaj w dzien klade sie z malym i odsypiam:) bo ja znowu pozno chodze spac a rano pobudka:D

Ja tez wlasnie bardzo pozno klade sie spac ale wstawac rano naszczescie nie musze ;-)A Maks nie spi w dzien wiec spac nie moge hehe :-)

21:20 troche marudzil ale w koncu padl :-) ogolnie staram sie teraz dzieciaki 'zameczyc' w dzien a tutaj pojdziemy do zoo a innym razem do wesolego maisteczka innym razem plywaja, biegaja po ogradzie to latwiej jest im zasnac wczesniej a rodzice moga starac sie o rodzenstwo :rolleyes2:

reklama
Do góry