reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zapłodnienie

Hej , prosze o poradę. Uprawialiśmy seks z moim chłopakiem. Dnia 24.12.20r pękła nam prezerwatywa i spuścił się we mnie..Rano dnia 25.12.20r dostałam okresu i mam go do tej pory tj; 28.12.20r. Czy jest ryzyko zajścia w ciążę?. Liczę na waszą pomoc :)

reklama
Hej , prosze o poradę. Uprawialiśmy seks z moim chłopakiem. Dnia 24.12.20r pękła nam prezerwatywa i spuścił się we mnie..Rano dnia 25.12.20r dostałam okresu i mam go do tej pory tj; 28.12.20r. Czy jest ryzyko zajścia w ciążę?. Liczę na waszą pomoc :)
Jeżeli to była prawdziwa miesiaczka, to nie ma szans. Zawsze jednak istnieje ryzyko,że było to krwawienie śródcykliczne. U mnie występowało ono w dniu spodziewanej miesiączki i wyglądało jak ona, trwało też kilka dni. Przy krwawienie srodcyklicznym jest szansa poczęcia.

Jeżeli to była prawdziwa miesiaczka, to nie ma szans. Zawsze jednak istnieje ryzyko,że było to krwawienie śródcykliczne. U mnie występowało ono w dniu spodziewanej miesiączki i wyglądało jak ona, trwało też kilka dni. Przy krwawienie srodcyklicznym jest szansa poczęcia.
okres mi się spóźniał i dostałam go dzień po stostunku i mam go do dziś

reklama
Podczas okresu to fizjologicznie nie możliwe. To mogło być właśnie krwawienie śródcykliczne.
Owszem możliwe. Osoba, która zaszła wtedy w ciążę wiedziała kiedy ma dostać miesiączkę i to nie było krwawienie śródcykliczne. Owulacja może się przesunąć i tak właśnie było w przypadku mojej koleżanki

Ostatnia edycja:
Do góry