Ale chyba nikt tu nie miał tak długo jak ja...To lactuloze sproboj. Mnie po niej przegonilo i juz nie zatykalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale chyba nikt tu nie miał tak długo jak ja...To lactuloze sproboj. Mnie po niej przegonilo i juz nie zatykalo
Nie wiem czy zaczynać z lactuloza czy kontynuować makrogol. Bo on też chyba potrzebuje czasu.To lactuloze sproboj. Mnie po niej przegonilo i juz nie zatykalo
Możesz kontynuować makrogol, a w międzyczasie wziąć laktuloze. Tylko możliwe, że jedna dawka nie zadziała i trzeba będzie wziąć kolejna.Nie wiem czy zaczynać z lactuloza czy kontynuować makrogol. Bo on też chyba potrzebuje czasu.
Ja już zaczęłam myśleć,że jak nawet czopek nie ruszył to ja nie wiem co mam za blokadę tamMożesz kontynuować makrogol, a w międzyczasie wziąć laktuloze. Tylko możliwe, że jedna dawka nie zadziała i trzeba będzie wziąć kolejna.
Ja już zaczęłam myśleć,że jak nawet czopek nie ruszył to ja nie wiem co mam za blokadę tam
Dokładnie,ale mi często czopki jednak pomagałyCzopek dziala tylko blisko ujscia. Makrogol czy laktuloza dzialaja od srodka.