reklama
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Nas chyba kolki nie ominęły. Wczoraj i przedwczoraj ok 18 przeraźliwy ryk... uspokajał tylko cycek i powietrze z suszarki. O 20 kąpiel i Misio zwrócił wszystko co wypił ale wyraźnie mu ulżyło. Czy to prawda, że jak wymiotuje mleczkiem to z przejedzenia?? A jak taki serek się robi to trzeba się martwić??? W nocy 2 kupki takie średnio zielonkawe a już od rana ładne żółte...
Madzia_S
Matka Polka
Coś tam musiałaś wszamać niedobrego... taki serek, to jest po prostu już nadtrawione mleczko. Jak się dzidzi uleje nie bezpośrednio po jedzeniu, tylko po jakimś czasie, to tez taki serek leci. A co do wymiotów, to może faktycznie sie przejadł. A kąpałaś go bezpośrednio po jedzonku ?
MadziaS a jak Plantex? Działa dalej? Bo ja jeszcze nie nabyłam - daj znać czy sie sprawdza.
Madzia 33 my mamy Esputicon ( to to samo, czy espumisan jest konkretny dla dzieci?) i mam wrażenie, ze nic nie pomagał.Bo już przestałam go podawać.
Madzia 33 my mamy Esputicon ( to to samo, czy espumisan jest konkretny dla dzieci?) i mam wrażenie, ze nic nie pomagał.Bo już przestałam go podawać.
Madzia_S
Matka Polka
Po Plantexie jest dużo bąków. Poza tym, Antares,jakby miało nie pomóc, to raczej nie zaszkodzi, bo to z koperku jest, słodkie, Dzidziom smakuje.
A wczoraj przeżyliśmy mega ogromną kolkę, Boże, jaki był ryk, jeszcze nie słyszałam tak piszczącego i krzyczącego dziecka.Prawie godzinę. Aż tata dokładnie wymasował brzunio. Wniosek: sosik grzybowy - nie jeść.
A wczoraj przeżyliśmy mega ogromną kolkę, Boże, jaki był ryk, jeszcze nie słyszałam tak piszczącego i krzyczącego dziecka.Prawie godzinę. Aż tata dokładnie wymasował brzunio. Wniosek: sosik grzybowy - nie jeść.
A ja sie chciałam zapytac KTO PISAŁ (tylko nie pamietam na którym wątku) O TYM, ZEBY NA KUPE BEJBISIOWA ZJEŚĆ BANANA?????? bo chciałam podziekować za pomysł wczoraj zjadłam 3 banany - dzisiaj rano 2 porządne kupy ;D
ja plantex nabyłam ale nei wykorzystałam.Jakoś nie chce mi sie juz eksperymentować na Tosi... w koncu to i tak kolejny koper...
ja plantex nabyłam ale nei wykorzystałam.Jakoś nie chce mi sie juz eksperymentować na Tosi... w koncu to i tak kolejny koper...
Madzia_S
Matka Polka
Kachna pisała. Ja nie zeżarłam, bo kupy poleciały same. Ciągle śluz, a na to mi chyba banany nie pomogą.
reklama
Podziel się: