S
Sylwia0314
Gość
Dzień dobry. Około 21-22 dni temu miało miejsce zbliżenia intymnego z moim partnerem. Nie było stosunku dopochwowego, jedynie tylko petting. Martwię się, że coś mogło dostać się do moich dróg rodnych.. (preejakulat lub ejakulat). 14 lipca dostałam miesiączkę, którą wywołuję progesteronem besins od 20 dnia cyklu i przyjmuję kapsułki 2 razy dziennie przez 10 dni. Miesiączka ta była bardzo skąpa (z dużymi przerwami i bólami brzucha i miednicy) i trwała zaledwie 3 dni... Dodam, że choruję na pcos i niedoczynność tarczycy. W trakcie przyjmowania progesteronu byłam tydzień nad morzem więc może zmiana klimatu wpłynęła na miesiączkę...Zrobiłam test ciążowy apteczny pink superczuły i w oczekiwaniu na wynik nie pokazały mi się żadne kreseczki. Dopiero po paru godzinach pokazała mi się rozmazana kreska w linii Testowej. Załączam zdjęcia. Proszę o pomoc w interpretacji wyniku. Czy to błędny wynik? Bardzo się boję ciąży, a nie planuję na ten moment, a dopiero w najbliższej przyszłości. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Sylwia
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora: