reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

dzięki dziewczyny za wsparcie trudne to wszystko ,ale jakoś muszę dać radę na pewno wrócimy po nasze mrożaczki dam sobie może 2 miesiące odpoczynku zobaczę jak to się wszystko ułoży. W maju jadę do Wrocławia skąd pochodzę, mojej siostry córa ma komunię no i zobaczę się z mamuśką troszkę zapomnę o moich zmartwieniach:-(

reklama
Kasiu nie daj sie wrednym babom! Nie daj im tej satysfakcji!
No i milo, ze wpadniesz do mojego kochanego Wro:) tu na pewno sie odprezysz i nalapiesz pozytywnej energii! Buziaki bidulko;*

Wlasnie dr mi odpisal. Kazal odstawic leki i miedzy 18 a 25dc zaprasza na wizyte.

Ostatnia edycja:
niebajka będziesz podchodzić od razu do mrożaczka
Kasik mi doktorek odpisał była już 22 ma dużego plusa u mnie:tak: kazał leki jeszcze brać w czwartek powtórzyć bhcg pewnie tylko z tego względu że wymaga tego program ,ale zrobię grzecznie jak kazał:tak:
niebajka ja chciałam Tobie napisać że tak dokładnie to Oława skąd pochodzę ale Wrocław każdy kojaży

Ostatnia edycja:
KasiaM mysle ze skoro wizyta u mnie tak pozno, to ten cykl odpoczywam i oby w nastepnym bede mogla juz podchodzić. Nie chce robic duzych przerw.. i bardzo chciałabym juz wiedzieć dlaczego stało sie, jak sie stalo, czemu tylko 1 balwanek.. wygladalo wszystko tak pieknie w dniu transferu..

A Olawe dobrze kojarze:) i szpital bardzo milo wspominam!;)

Smutne to powtarzanie bety:( trzymaj sie:*

Cześć Dziewczyny,
ja już wróciłam, wypoczęta i gotowa do działania. Pogoda dopisała, nazwiedzaliśmy się i jesteśmy już w domu. W poniedziałek zawitała do mnie @, więc w środę idę do lekarza :)

enni - bardzo się cieszę, że masz pod serduchem 2 Kropki. Trzymam mocno kciuki, by zostały z Tobą przez 9 miesięcy :tak:

KasiaMakaronik - bardzo mi przykro, miałam wielką nadzieję, że beta będzie pozytywna. Czy lekarz dawał jeszcze jakieś nadzieje, na pozytywny wynik? Dobrze, że masz po kogo wracać, odpoczniesz sobie i znowu działać będziesz.

Jutro trzymamy kciuki za mnie, oby nie było niespodzianek, torbieli itp. :tak:

Kalendarz

KWIECIEŃ

22 - Hess - wizyta przed crio

23 - KasiaMakaronik - beta - oby pozytywna!
24 - OlaSzy - usg Kropeczka
30 - enni - I pozytywna beta!

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
08 - DW87 - ustalanie planu działania
Hess - criotransfer

Dziewczyny, jeśli kogoś pominęłam, napiszcie mi !!!

reklama
Nie dziękuję dziewczyny. Już się nie mogę doczekać jutra i kolejnych kroków, hehe. Ale jakoś mam pesymistyczne myśli, że i tak nie wyjdzie. Tak czy siak w razie czego mam jeszcze jedna stymulację :)

Do góry