reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Melduję się po wizycie ;)
Dr zrobił USG i faktycznie wolnej przestrzeni nie ma. Dzidzik kopał aż miło ;) no i między nogi zagladalismy ale jeszcze nie ma pewności i trzeba poczekać jednak. Dostałam ankietę która po porodzie trzeba oddać do kliniki. Dowiedziałam się też że klinika nawet po 2016 będzie bezpłatnie przechowywać zamrożone zarodki (oby im się nie odmieniło ;) ). Mamy 3 mrożaczki jeden klasy 3 i dwa 4 literek nie pamiętam :) Pogadalam z doktorem i życzył teraz już tylko spokoju po tym niepokoju który miałam na początku.
A to fotki dla cioteczek ;)

uploadfromtaptalk1406223311717.jpg

uploadfromtaptalk1406223328472.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1406223311717.jpg
    uploadfromtaptalk1406223311717.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 53
  • uploadfromtaptalk1406223328472.jpg
    uploadfromtaptalk1406223328472.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 51
Milena gratuluję przepięknej bety:)
Ania, śliczny brzuszek, rzeczywiście chłopaki mają coraz mniej miejsca:)
Infinity, kciuki za dzisiejsze wyniki. Na pewno będzie wszystko w porządku i wreszcie zapomnisz o stresie i będziesz rozkoszować się prawidłowo przebiegającą ciążą:)
mmm, doskonale Cię rozumiem. Ja wierzyłam w swoje poprzednie zarodki i miałam ogromne nadzieje z nimi związane. W sierpniu podejdę po ostatniego zarodka, ale nie wiążę z nim nadziei. Przygotowuję się powoli do myśli stymulacji. niech Twój kropek spłata Ci figla i zostanie z Tobą:)

chciałabym żeby spłatał b na prawdę nie mam już siły, ani fizycznie ani psychiczne, ani finansowo

Aaa co do kliniki to bajka ;)
Wszystko nowe i pachnące hahaha Miejsca tyle że zabłądzić można ;)
A fotel kosmos ;) sterowany góra dół i do pozycji leżącej... USG nowe chyba też super sprzęt z dotykowym panelem i wogóle gadżet ;)
Ogólnie woooooow!

No u mnie troche lipa bo mojego dr nie ma i córka odbiera telefony i nie ma juz mnie gdzie wcisnąć na poniedziałek ani na wtorek a leki mam do wtorku : / mam dzwonić w niedziele bo dr będzie odbierał telefony. Musze z nim z pogadać dłużej ze nie tylko po recepte przyjde a niczego tak nie nawidze jak wciskania się bez kolejki. Poza tym to będzie 14, 15 dpt to mógłby zrobić pecherzykowe a tak bez kolejki to nie wiem czy mi zrobi :/ recepty na pewno wypisze ale usg ? :/ :/
Na dodatek znowu wyjeżdża i wróci dopiero 18.08 to osiwieje do tego czasu jak nie usłyszę serduszka może wyślę mnie do jakiegoś kolegi na zastępstwo :/ bo chce szybciej serducho usłyszeć.

Magda, super foteczki.Duzy już ten Twój maluch !!!

Co to fotela to w invikcie tez taki mają, jak miałam transfer to mnie obniżyli do całkowitej pozycji lezącej. Myślałam że mi zęby będą wyrywać ;-)

reklama
Genna myślę że tak. To bardzo dobry lekarz. Zabiegany i ma strasznie dużo pacjentek ale telefon zawsze odbiera. Do niego chodziłam przed iui. Potem do kliniki ale do tamtego lekarza straciłam zaufanie bo mu się strony myliłyy:/ co w moim przypadku bylo ważne bo mam tylko prawy drozny :/
A najwyżej poczekam do ostatniej pacjentki :)
Mam tak że nie dowierzam jeszcze w to. Nie wiem nic. Co jeść, jakie badania robić i w ogóle.

Do góry