reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

Oskaa oto moje mebelki - niestety 200 zł to sama przesyłka http://allegro.pl/klups-zestaw-mebli-safari-zyrafka-z-szuflada-10-el-i3225882805.html
Ale po inspiracjach Die zaczynają mi się podobać białe mebelki ;) Dobrze, ze mam jeszcze czas. Ale wczoraj wpadliśmy z K. na pomysł, że on osobiście zrobi kołyskę dla maleństwa ;D Na co dzień zajmuje się metaloplastyką, więc i z drewnem powinien sobie poradzić ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Natalie - Biedronka górą ;)

IMAG1228.jpgIMAG1229.jpg :)

Załączniki

• IMAG1228.jpg
    IMAG1228.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 25
  • IMAG1229.jpg
    IMAG1229.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 28
Perle super zdjecia:)
Otulaczek git... w tym tygodniu tez zajde do tkmax, szukalam strony internetowej ale nie znalazlam.

Carla uda ci sie zakupić wszystko mimo problemów finansowych. mamuśki zawsze wytrzasna kaske dla swoich dzieciaczków:)

tosińka ale mebelki ale do tego cena tez w kosmos.

pietruszka super cudeńka:)

tosienka mebelki bardzo fajne, moja siostra tez ma łóżeczko z tą żyrafą.

pietrucha fajny zestawik, mój chrześniak uwielbia swojego zielonego smoka - bardzo podobny do twojego zdjęcia.

tosienka mebelki sliczne ale fakt cena powalajaca, ja z poczatku jak ogladalam lozeczka to wlasnie to z zyrafka mnie urzeklo.

carla no to fest- tyle pieneidzy ...wpolczuje :( ja z mloda nie mialam otulacza- ale otulalam ja czeto rozkami- bo tak lubiaala- imcisniej tyym lepiej- nigdy nie miala kolki..wiec moze cos w tym jest zobaczymy- a kupilam otulacz- bo wiadomo tak mi sie spodobal z enie moglam sie opanowac:p

tosienka- wow-cena spora :) ale moge ci jeszcze powiedziec ze to krzeselko co jest w zestwie do karmienia jest srednio praktyczne mialam takie...i teraz zdecydownie bardziej polecma takie http://www.amazon.de/roba-7556-Treppenhochstuhl-Dekor-Buche/dp/B000UYYK98/ref=tag_stp_s2_edpp_url rosna z dzieciaczkiem i wsytrczaja naprawde na bardzo dlugo- o wiele prkatyczniejsze:)

pietrucha- juz sie nie moge doczekac wizyty w polsce bo tak sie stesknilam za biedronka no! :)

landrynka- strone tk maxx ma taka ogolna- nie ma tam ciuszkow ani nic- bo oni nie majaj swoich kolekci tylko zbieraja marki rozniste co im sie nawinie to maja- i pewno kazdy tk maxx ma zuplnie co innego:)

tosieńka ja jak jeszcze nie byłam w ciąży, to mówiłam, ze jak tylko się uda, to na pewno kupię te mebelki dla naszej dzidzi. Są cudne! Tylko, ze ja myślałam o łóżeczku, komodzie z przewijakiem i słupku (to ok 1000,-).

meble śliczne ale faktycznie dużo... my póki co pokoju nie planujemy robić, synek będzie na początku spał w naszej sypialni w kołysce. A później zobaczymy...

reklama
Do góry