reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Dzis byłam w sklepie oglądać wózki i znalazłam czerwony wozek firmy implast w promocji za 1900 zł i do tego 2w1!!! Gondola nie różni sie od tego co pokazalam wam wczoraj tylko spacerowka troche inna no ale tamten 4000kosztuje wiec jednak wybiore ten tańszy...
Nizej wklejam zzdjęcia;)
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 56
reklama
natalie bardzo ładny ten wózek :) ja jeszcze nie byłam oglądać bo w mojej miejscowości nie ma takiego sklepu nawet! jest jakiś 1 czy 2 z ciuszkami i tyle. Także muszę jechać 15 km żeby wózki pooglądać :) znalazłam za to 2 komisy niedaleko mnie, które na pewno odwiedzę. Ale to się na razie wstrzymam z tym... choć już mnie korci strasznie żeby oglądać i kupować :-D

No właśnie najgorsze jest to czekanie, dlatego ja od czasu do czasu coś kupię jednak :) ale niestety takie coś jak wózek to trzeba kupić na ostatnią chwilę żeby gwarancja nie uciekała...

Witajcie, ja co prawda mam juz dzieciaki odchowane bo 4 i 2 latka ale moge polecic to co sprawdziło sie dla mnie.
Wyprawke oprocz mebli skompletowałam soibie w sklepie wysyłkowym bo ktop by tam miał czas i głowe latac z brzuchem po sklepach w poszukiwaniu laktatorów i butelek.
Jesli chodzi o te 2 to polecam oczywisciwe sprawdzoną markę Avent ( zarówno smoczki jak i butelki sa super)
avent – tanio, niskie ceny, sklep internetowy
wkładki laktacyjne z babyono bo miały zwiekszoną chłonność a mleko leciało mi na potęge
BABYONO 031 24szt. Wkładki laktacyjne PREMIUM o zwiększonej chłonności, Higiena w bdsklep.pl
No i 3 produkty które ułatwiają życie matki:
sterylizer parowy do butelek CANPOL 12/200 Elektryczny sterylizator parowy, Akcesoria pomocnicze w bdsklep.pl
Podgrzewacz do butelek CANPOL 9/271 Podgrzewacz do butelek, Akcesoria pomocnicze w bdsklep.pl
i niania elektroniczna ORAVA Niania elektroniczna BM-4, Akcesoria pomocnicze w bdsklep.pl

ja wszystkie zakupy łacznie z pampersami i mlekiem robiłam na Supermarket Internetowy * Zakupy z Dostawą Do Domu – BdSklep

ja sterylizatora i podgrzewacza do butelek na pewno kupować nie będę bo uważam to za zbędny wydatek... co do niani to jeszcze zobaczymy. A jeśli chodzi o chodzenie po sklepach to dla mnie to sama przyjemność :)

ja podgrzewacz do butelek mam juz.. dostaliśmy przy pierwszej ciąży....
co do niani to u nas ise napewno przyda - bo mieszkamy w domu :)
chodzić po sklepach nie mam czasu moze to i dobrze - nie korci mnie :) hiih

Dżaga my też mieszkamy w domu. Ale ja mam 2 pokoje obok siebie i najczęściej jestem albo w 1 albo w 2 :) także pewnie niania okaże się także sbędna

no my troche więcej pewnie dlatego ;] czy na chwile zejsc na dol jak młode bedzie spac bardzo przydatne :)

reklama
Ciekawa krypto reklama :sorry2:
Ja mam dom 2-piętrowy i u mnie niania też by się nie przydała,sterylizatora i podgrzewacza też nie użwam...

Natalie fajny wózek, ile ma cm szerokości?

Do góry