reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

czyli nie się nie przyda - dzieki Ola

Podkłady jeśli o te ci chodzi w rossmanie sa po ok 11 zł za 10 szt.

reklama
A ja ciągle zastanawiam się co z tym fotelikiem....... ten Bebe confort strasznie mi wlazł do głowy....ale to bużo pieniędzy... i zastanawiam sie jeszcze nad używanym z allegro jakimś Masi cosi ... są sporo tańsze no ale różnie to bywa z eksploatacją........

Ola a tobi to naprawde fajny foteliczek...tylko w sumie niezbyt wiele różni się od Priori (chyba głównie pasy i te czujniki czy dobrze pozapinane wszystko) a różnica w cenie spora....

straszne te dylematy fotelikowe.....

Sorbek dzięki dzięki ;D Śliczniusia wkładeczka, wózio też ładny, choć przy takiej wkładeczce się chowa. ;) No i fotka superaśna, ten gest Majeczki "luzik, luzik" ::) :laugh:

Ketsa dostał 4 gwaiazdki więc musi być lepszy Różnica to koło 150zł A podstawowa różnica to pasy i to że mozna regulować zagłówek Ale cały czas mówie ze przyda się dla kolejnego bobasa Na allegro też bym kupiła uzywany ale nie ma pewności że nie uszkodzony i dlatego wole nie No gdyby jakiś zjanomy miał do sprzedania........
Asiu takie zeby położyc na nich malego i się nie martwić ze mi przesika łózko Te z rossmana to firmowe rossmanowskie?

takie to sa do przewijania żeby jak własnie siknie to nie zamoczył ale czy do spania się nadaja tonie wiem

Firmowe ale Beaby dream to jakaś seria rossmana

Ola no wiem właśnie o tych pasach przede wszystkim...ale dzieki za wyjaśnienie
a podkłady można też na allegro kupić..... nie przesikają sie może...ale jak dla chłopaka to nie wiem czy do spania sie sprawdzi bo dziecie moze sie tak wysikac ze wszystko do okoła bedzie osikane a podkład suchy...

Ketsa - ja bym nie polecala uzywanego a allegro. Nie masz pewnosci czy nie w wypadku, jesli tak - to nie spelni swojej roli, oczywiscie mysle ze wiekszosc ludzi jest uczciwa a takiego dziadostwa nie wystawi - naiwna ;) - ale wg mnie lepiej dolozyc i kupic nowy fotelik.
Ja juz prawie zdecydowalam sie na maxi cosi priori teraz smece nad kolorem :) Juz maz mi mowi ze mam brac ten z pomaranczowym a ja sie jeszcze zastanawiam :) u mnie zawsze najgorzej z kolorem polowe znajomych angazuje w wyobor hahaha ;)
a oto ten fotelik: http://www.allegro.pl/item115026268__maxi_cosi_priori_5xsuper_gratis_wys_0zl.html

reklama
Do góry