reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

dzieki dziewczynki za rady  :-* no ten czerwony to chiccowski ;D no i drozszy niz ten nizej ale co tam tatus wszystko zrobi dla corci ;) ten czerwony ma jeszcze ocieplacz na zime a ten z coneco nie wiec chyba kupuje chico  ;D wymiary i waga podobne .

reklama
a mi sie w tym czerwonym bardziej koleczka podobaja :)
Wiolus, a jeszcze o te palaki - je chyba zawsze mozna sciagnac co ??? tak mi sie wydaje ;D ale dobra, nie motam Ci juz ;D ;D ;D

Wiola, każdy wybór jakiego dokonasz jest dobry! Najważniejsze, żeby Oli wygodnie się podróżowało!

a może własnie - jak wspomina Wanda - pałak jest doczepiany i nie ma go tylko na foto?

bo te chiccowskie to chyba maja palaki, tak mi sie wydaje :)

Ja to sie ciesze ze mam ten problem z glowy ;D ;D ;D mam wozek po Wiktorze i chyba bym go nie zmienila - przynajmniej narazie...

wogole go nie ma ale pisze na stronce z chicco ze juz nie bawem bedzie mozna go dokupic .Wozek w sam w sobie jest dla mnie drogi i jeszcze dokupywac cos to wyjdzie kupe kasy :( ale dobra juz nie mysle nic bo jeszcze kupie dwa bo nie bede mogla sie zdecydowac.

Wanda Ty masz bez palaku i co Paulinka zadowolona ???

ja kupiłam taki raczej chyba mało znany - zooty kite - musiał się mieścić w mało pojemnym bagażniku, a na długi wybór i zastanawianie czasu nie miałam bo Agata jeździć w emmaljundze nie chciała (za wygodny chyba dla niej :))
przez jakies 3 tygi mieliśmy najpierw coneco polo, ale cos szwankował i oddaliśmy i znaleźliśmy tego zooty, szczyt moich marzeń to nie jest, ale najważniejsze, ze Dziewczynie dobrze sie siedz i nieźle sie go prowadzii, dużo nas nie kosztował a ja mam nadzieję, ze na codzienne spacery agata da się jeszcze przekonać do emmaljungi

Wiolus - w albumie wstawilam zdjecia mlodej w wozku - jak zobaczysz, jest zadowolona... i ja tez... ten wozek jest wezszy niz normalby, wiec mloda lepiej w nim siedzi, bo sie nie przechyla na obie strony :)

Wanda piszesz ze jest wezszy i to jest plus ;D wiec chyba kupie ten drugi bo jest wezszy wlasnie o troszeczke no i starczy jeszcze na krzeselko do karmienia ;D ;D a mnie chodzilo o duze kola bo na zime zeby byl dobry no i lekki zarazem 8) uf dobrze ze jeszcze nie zalicytowalam chicowskiego ;)

reklama
no własnie chyba przez to że węższy i "przytulniejszy", Agata woli ten składak od dużego emmaljunga, ale ja licze na to, ze zimę przespacerujemy w dużym wózku z dużymi kołami (tym bardziej, ze pewnie będziemy co dzień maszerować do żłobka)

Wiola, rzuć monetę!

Do góry